Adreseaza-te psihologului scolii sau dirigintei.Nu mai chiuli de la scoala.Iti faci singura rau daca dai atentie unor copilarii.
Comenteaza cu acea Ramona, nu o lăsa să se comporte aşa... bate-ţi şi tu joc de ea. În rest, vorbeşte cu cei care sunt ca tine, care nu îi suportă pe cei ca Ramona. Asta vă va uni.
Auzi, dacă tot o mănâncă pielea... de ce n-o „scarpini"?!? Nu fizic, în văzul lumii, ci cu mici șicane „anonime" (gen superglue în lacătul de la vestiar sau pe scaun, o șopârlă prin geantă, chestii d-astea vesele)
Colegii pot fi rai, dar nu merita sa ii bagi in seama. Unele filmulete si articole utile poti gasi pe situl jw.org sectiunea adolescenti. Sunt convinsa ca vei reusi.
Salut
cred ca nu tie usor, sper ca urmatoarele informatii te vor ajuta sa faci fata mai usor la asa momente
http://www.jw.org/......ara-pumni/
http://www.jw.org/......a-barfesc/
Te-ai gandit vreo 2 secunde ca aceasta Ramona face asta special pentru popularitate si te-a gasit pe tine (si probabil pe altele) sa te chinuie ca sa se afirme. de ce nu incerci sa o infrunti? te descurci la vorbe, fine, care sa atinga frumos, elegant dara fara sa jignesti la modul cert? nu sa o faci proasta, dar sa ii dai voie sa faceti un concurs de cunostinte generale. daca. are curaj, bineinteles? nu trebuie sa fugi de la scoala din cauza ei. vezi-ti de invatatura, incearca sa fii premianta, eventual si daca incearca ceva, cauta sa le retezi simplu. devino in mod subit din "cea din ultima banca" in "wow! ce s-a schimbat" daca nu vei fi un pic mai increzatoare in fortele proprii. generala va fi nimic pe langa ce vei pati la liceu. sincer, imi pare rau pentru tine. dar, totul tine de tine, nu de ea. cel mai probabil daca i-ar scadea din popularitate, bietei fete. ar inebuni. ar renunta EA la scoala.eu cred ca e o frustrata, care isi ascunde defectele prin ale altora. incearca sa arunce "gunoiul in curtea ta" ca sa nu se vada cat e de. Ar trebui sa iti fie mila de ea. fara "TOP" ar fi nimic.
În primul rând, ar trebui să nu te mai lași călcată în picioare de ea, nu e ea buricul pământului Tu nu-I mai permite să zică lucruri urâte despre tine, când îți va mai zice ceva, spune-i și tu la fel Se ia de tine doar pentru că vede că ești slabă și te poate face ea așa cum vrea, tu trebuie să-i demonstrezi că nu esti chiar așa de slabă. Dă-i peste nas cu alte vorbe, și în privința chiulitului nu e bine, o să ai și mai multe probleme așa.
Încearcă să asculți de sfatul meu
Esti creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu adica esti speciala, unica, frumoasa.Esti сreatia Lui si El te iubeste atit de mult, ca nimeni.Asa sunt oamenii birfitori si invidiosi.Ei nu pot sa te judece deoarece nu te cunosc, asa ca nu baga in seama, capul sus nu te dispretui, nu ai pret esti super speciala.succes.Ma poti gasi in classmates
Effy35 întreabă: