anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,am relatie de 1 an si 11 luni ..doar ca prietenul lucreaza pana la 18-19 apoi pana face si el baie mananca se face 20 ...si vb pana la 21:50 ..doar ca eu simt ca nu mai e cum era o data ...cum si ce sa fac.I-am explicat dar degeaba cum poate sa isi dea singur seama ca nu e ok. Plus ca uneori ne mai culcam certati, cum sa isi dea seama ca greseste? Va rog sa imi dati mai multe idei, cum as putea sa ma comport cu el sa isi dea seama?

Răspuns Câştigător
| AndaAlexandra a răspuns:

Părerea mea e că ar trebui sa îți vezi de drumul tau, daca chiar vrei "sa faci ceva să îl doară". Când te va pierde își va da singur seama. Exista totuși posibilitatea să nu ii pese și atunci vei intelege și tu că nu e suficient să iubești și să te sacrifici, daca cel de langa tine nu face același lucru.
Nu sunteți căsătoriți. Aveți doar o relație de aproape doi ani. Daca așa se întâmplă de pe acum, crede-mă că nu vei fii niciodată fericita.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca lucreaza peste 8h e normal sa fie iritat. Un servici cu 8h pe zi de luni pana vineri trebuie sa aiba altfel va duce viata de regretat amara.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Tu ce lucrezi?

| valicamariana a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Buna seara ..eu am dat la facultatea de drept.iar el lucreaza la un service auto ..plis ca am vrut sa il iau cu mine la Bucuresti si i-am spus s avina si el si mi-a zis ca el nu moare de foame prin alte orase crying(Il iubesc mult dar nu stiu ce sa spun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e de mirare ca vrea sa scape de tine si nu vrea faceti sex, la cum reactionezi si te plangi si penisul meu e pe modul culcat.
Tu nu-l iubesti pur si simplu simti ca ai pierde pe cineva valoros.

| valicamariana a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine nu il iubeste măi? PS.nu am nevoie de pareri inutile!

| AndaAlexandra a răspuns:

Dacă ai ajuns să te plângi, e clar ca nu esti fericita. Incearcercati sa faceti ceva împreună în weekend, chiar dacă stati acasă.
Nu stiu situația voastră, dar iti pot spune că asa mi s-a întâmplat și mie si am stat mai mult de patru ani într-o relație ca a ta. Motivul pentru care m-am despărțit de el a fost altul, dar de abia atunci, de cand m-am despartit de el mi-am dat seama ca am pierdut timpul de pomana si ca nu am fost deloc fericita.
Cred ca si tu înțelegi ca vine obosit, la fel cum înțelegeam si eu, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să te sacrifici.

| valicamariana a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Da sunt conștientă.dar nici duminica ...adica duminica in loc sa se sacrifice el pentru mine el se duce la peste vreo 6 7 ore.

| valicamariana a răspuns (pentru AndaAlexandra):

Înțeleg dar nu vreau sa cad in depresie pentru ca il iubesc neconditionat si ma doare sa il las ..il iubesc enorm de mult.l-am tratat si cu indiferență nu l-a durut.el seara pana si aseara se țipă si sa tipat la mine dintr-o banală chestie ...adica acea vorba nu trebuia sa o bage in seam adar el tot baga in seama si apoi spune iarăși cearta, dar practic eu tac nu spun absolut nimic ..ieri am vorbit doar 35 min crying( crying

| AndaAlexandra a răspuns (pentru valicamariana):

Părerea mea e că ar trebui sa îți vezi de drumul tau, daca chiar vrei "sa faci ceva să îl doară". Când te va pierde își va da singur seama. Exista totuși posibilitatea să nu ii pese și atunci vei intelege și tu că nu e suficient să iubești și să te sacrifici, daca cel de langa tine nu face același lucru.
Nu sunteți căsătoriți. Aveți doar o relație de aproape doi ani. Daca așa se întâmplă de pe acum, crede-mă că nu vei fii niciodată fericita.

| valicamariana a răspuns:

Ce as putea face, spuneti-mi cv care sa il doara si sa isi de-a si el seama...