anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am revenit cu o alta intrebare si sper sa ma ajutati cu un sfat si de data aceasta! Eu si iubitul meu suntem impreuna de aproape 3 ani, el fiind mai mare cu 14 ani ca mine(nu este aceasta problema),ne-am gandit sa ne mutam impreuna,ne cunoastem familiile,iar el sta cu parintii in aceeasi curte dar are casa separat.Dar mama lui tot ma vorbeste ca sunt prea mica si de ce sa ma duca el acolo ca sa ma creasca si tot asa, eu avand varsta de 19 ani,am servici,permis auto masina, stiu sa gatesc sa calc sa spal adica m-as descurca dar mama lui se baga, ce pot face daca soacra nu ma vrea acolo?

Răspuns Câştigător
| SinfulDesire a răspuns:

I-ao odata si arata-i ca esti fata descurcareata si ca esti in stare sa ai grija de fiul ei, si demonstreazai ca nu esti doar o pustoaica la minte si ca gandesti ca o femeie care ar fi in stare sa faca orice pentru sotul ei

| pisicutzamik a răspuns (pentru SinfulDesire):

Imi place rapunsul tau, asta incerc eu sa fac sa-i demonstrez dar ea nu accepta, sa ma duc in vvizita asa nu are nicio problema dar s nu stau cu fiul ei problema este ca mai profita si cand are nevoie de bani apeleaza la el si crede ca daca ma duc eu acolo o sa-i interzic sa ii mai dea bani

22 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Iti zic din propria "mea" experienta. Deci eu si parintii mei stam intr-o casa iar unchiul, matusa si verisorul meu in alta, curtea fiind la comun. Exista neintelegeri continu, eu iti zic sa nu te duci sa stai acolo pentru ca nu-ti va fi bine. Parintii mei vroiau chiar sa se mute dar au investit prea mult aici si nu mai pot da inapoi, mereu exista certuri, ca ala nu da niciodata cu o matura, ca ala nu scoate masina, ca ala nu stiu si, ca ala imi foloseste nu stiu ce lucru si tot asa. Nasa mea, tot asa, a stat multi ani in curte cu familia ei si soacra. A fost un fel de sluga, ii era frica de soacra'sa ca atunci cand intra in casa trebuia sa fie totul perfect si etc. Nu e bine niciodata unde stau oamenii la gramada, asta pot sa-ti garantez. Eu zic sa nu te aventurezi in asa ceva, daca deja nu esti in gratiile ei, poti fi sigura ca nici nu o sa fi. Sa nu mai vorbim ca esti tanara, de ce te grabesti? Fa-ti mai intai un loc al tau, sau faceti-va si mutati-va, dar nu te duce in aceeasi curte / casa cu inca cineva, ca nu o sa iasa bine, mai ales cu soacra, s-ar putea sa ai zile negre si sa nu mai poti da inapoi candva. Succes!

| pisicutzamik a răspuns (pentru Lamaitzza):

Iti multumesc si tie pentru raspuns, cred ca asa o sa fac!kiss

| AliGab a răspuns:

Casatoreste-te cu el: mai ales religios

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Mulţi prieteni mi-au spus că cel mai bine când te căsătoreşti e să fii cât mai departe de părinţi, indiferent cât de buni ar fi ei. După ce m-am căsătorit am înţeles mai bine cât de înţelept este să procedezi astfel.

| pisicutzamik a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Multumesc de raspuns o sa tin cont de sfaturile voastre!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa soacra, gindeste-te la diferenta de virsta. Aproape ar putea sa-ti fie tata. Cum se face ca la 33 de ani el nu si-a gasit inca o femeie de virsta lui? Daca traiti impreuna de 3 ani, nu te mai "creste". Soacra ta, stie ce stie si cred ca ea gindeste in locul tau.

| pisicutzamik a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai pentru mine nu conteaza varsta lui il iubesc si vreau sa fiu cu el, a avut relatii dar asta e soarta daca nu s-a putut sa fie impreuna, norocul meuhee hee mersi oricum de raspuns kiss

| Cosmin1I a răspuns:

Ceva este putred la mijloc thinking

| hotdesire a răspuns:

Tu nu poti face nimic. El trebuie sa fie barbat, sa puna piciorul in prag, sa-si convinga mama ca el nu e baietelul mamei si ca are si el viata lui si ca te-a ales pe tine.

| pisicutzamik a răspuns (pentru hotdesire):

Da ai mare dreptatae asta i-am spus si eu, si a spus ca sa nu o iau inseama! si ca va rezolva aceasta problema, acum sper sa fie totul ok

| hotdesire a răspuns (pentru pisicutzamik):

De cand e situatia asta? Din experienta mea: fierul se bate cand e cald. El trebuie sa ii dea peste nas cand soacra deschide gura nu sa astepte. El trebuie sa se impuna daca e barbat. Daca nu... o sa te piarda. Din ceea ce spui pari o fata care stie ce vrea.

| pisicutzamik a răspuns (pentru hotdesire):

Asa este, stiu ce vreau! dar tin mult la el, mi-a promis ca o sa ne mutam undeva cu chirie, dar daca o sa mai astept mult cred ca o sa ma plictisesc...chiar imi pare rau ca spun asta sad

| hotdesire a răspuns (pentru pisicutzamik):

Imi pare rau ca te macina problema asta dar singura rezolvare e la el. succes si tine-ne la curent.

| wrath007 a răspuns:

Trebuie sa-i faci complimente si sa o indulcesti sa te comporti mai de moda veche asa cum e ea mai batrana, sa te dai pe langa ea sa vada ca va iubiti mult de tot, funda?

| pisicutzamik a răspuns (pentru wrath007):

Pai cand ma duc in vizita si pune masa o ajut vreau sa strang masa eu dar nu ma lasa zice ca sunt imbracata frumos si sa nu ma murdaresc, eu i-am zis ca nu-i nicio problema da plec cu masina si nu ma vede nimeni pana acasa deci tot ce as face ma refuza, la parintii mei el nu vrea sa se mute zice ca are casa lui de ce sa stam cu ai mei ceea ce parintii mei nu se poarta cu el asa cum se comporta mama lui cu minesad

| pisicutzamik a răspuns (pentru wrath007):

Momentan am dat vot la toti care mi-au raspuns si care imi vor raspunde si o sa compar raspunsurile daca meriti iti dau fundita kiss

| wrath007 a răspuns:

Pai faci bine ca te gandesti la asta, incearca sa vorbesti cu iubitul tau si sa incerci sa-i spui situatia si, cum ti-am zis incearca sa o faci sa aiba incredere in tine sa-i spui ceva de genu ....aoleu ce s-a scumpit gazul""stii ceva de genu ca sa o prinzi de tine... funda?

| Sotaro324 a răspuns:

Salut. Eu unu iti zic de acum el inca sta cu mama lui la 33 de ani totusi. mi se pare absurda ideea Nu cred ca e in stare de multe si daca il iubesti iti garantez este iubire trecatoare tu crezi ca il iubesti dar ai sa vezi in timp el se face din ce in ce mai batran. ce o sa faca il tii tu toata viata? Din cate am inteles sti sa faci orce ar face o femeie matura dc crezi ca are nev happy. Mama lui cred ca stie despre ce este vorba mai intai gandeste dupa actioneaza doar un sfat nu ma critica dar sincer ar trebui sa iti gasesti pe cineva mai tanar totusi... 20+. max 28-30 ai toata viata inainte ce o sa faci? O sa te plictisesti pentru ca esti tanara happy.

| pisicutzamik a răspuns (pentru Sotaro324):

Nu am de ce sa te critic ba chiar iti multumesc de sfat stiu ca se va intampla cum ai spus si tu, dar ma inteleg atat de bine cu el, nu ne certam ca alte cupluri ba chiar incearca mereu sa-mi faca pe plac eu sunt mai incapatanta si lasa de la el! ma bucur ca ai citit intrebarea si ca mi-ai raspunskiss

| mariusstoiciu a răspuns:

Nu stiu incerca sa dai bine in fata ei sa faci lucruri de care sa fie ''mandra"

| pisicutzamik a răspuns (pentru mariusstoiciu):

Multumesc pentru raspuns!