| Madalina_7571 a întrebat:

Am sa va spun pe scurt de ce apelez la voi : am o relatie la distanta de aproape 2 ani. Eu am 17 ani, el implineste 18 in mai. As vrea sa-i fac o surpriza de majorat ( care si-l tine in Italia), si sa merg la el. Cum sa-mi conving parintii sa ma lase sa merg? Cand am intrebat-o pe mama ( mai demult), mi-a spus "nu", tata nu a spus oficial "nu"... Mentionez ca "excursia" va fi doar pentru 3-4 zile. Help pls!

Răspuns Câştigător
| Bya132 a răspuns:

Cred că părinţii tăi sunt un pic cam grijulii cu fetiţa lor, nu?
E, nu sunt ăstea nişte probleme atât de grave, nu eşti singura.
Eu cred că ar trebui să le explici cât de important este pentru tine această "mică excursie".
Tatăl presupun că este mai iubitor, mai indulgent cu fata (de obicei, cu fetele) sa.
Ca toţi taţii, nici al tău nu vrea să-şi vadă fata crescând, pentru că eşti mare, ai 17 ani, şi este oarecum, "gelos", dacă sună aşa mai bine.
Sper că ţi-am fost de folos! Drum bun, draga mea!

P.S. Mă bucur că ai ales să îi faci o astfel de surpirză prietenului tău, este un fapt bine gândit şi mă bucur că ai procedat astfel.
P.P.S. La mulţi ani iubitului tău!

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Iti poti intreba parintii la o cina in familie.Asa poti vedea reactia amandurora.Se pot contrazice sau raman de acord cu parerea unuia dintre ei.De fel partea masculina are ultimul cuvant intr-o familie.E o mica sansa daca tatal tau inca nu s-a pronuntat cu un raspus negativ.Bafta multa si drum bun!
La multi ani pentru prietenul tau!
P.S. De apreciat foarte tare gestul tau si tin sa precizez ca si eu am o relatie la distanta de 4 ani.Dar anul acesta ne-am decis ca nimic sa nu ne mai desparta.

| onetwothree a răspuns:

Pai in primul rand cred ca e problema baniilor, nu? Daca da, atunci cel mai bine ar fi sa faci rost de suma respectiva ca sa poti pleca in Italia. Ai putea sa iti iei un job si sa renunti la unele lucruri care necesita bani. Si atunci cand iti iei jobul sa faci cumva sa afle si parintii tai ca tu ai de gand sa strangi bani ca sa mergi la prietenul tau. Si daca nu e problema baniilor atunci cel mai bine ar fi sa ii convingi pe ai tai ca esti destul de mare ca sa te lase, si bineinteles trebuie sa mergi cu cineva, singura nu cred ca te-ar lasa. Oricum bafta, si sper sa reusesti. big grin

| Madalina_7571 explică:

Nu e vorba de bani, oricum parintii mei au un magazin alimentar, si ii ajut cu treburile si primesc o sumna de bani la sfarsitul saptamanii. Cu iesirea dintara nu ar fi o problema, deoarece sora mea e majora, ar putea veni cu mine. Vreau doar sa aud un "DA" din partea parintilor. happy

| Gabbytzu a răspuns:

Pai.incearca sa vb cu unul dintre ei care crezi tu ca te intelege mai bine. explica-i ca il iubesti foarte mult si ca ar un vis daca ai putea sa te intalnesti cu el de majoratul lui, ca ti'e dor de el...In cazul de fata tatal tau e mai tolerant o sa te inteleaga pentru ca taticii intotdeauna au o slabiciune pentru fete.Si nu uita fa o fata trista! Pentru ca intotdeauna expresia fetei conteaZA!
Bafta! Sper sa reusesti!

| FreeFeel a răspuns:

Cred ca parintii tai sunt ingrijorati pentru fiica lor! o relatie la distanta nu e ceva sigur, iar ei nu-l cunosc pe baiat. plus ca vrei sa pleci in Italia la 17 ani cu o alta fata tanara. e normal sa fie ingrijorati. vorbeste cu cel care te intelege mai bine si iti da mai multa libertate prima data! daca e nevoie, fa cumva ca ei sa-l cunoasca. prin webcam adica. si explica-le cat de important este pentru tine. multa bafta si drum bun! happy