Doar impune-te, discuta cu ei matur si serios, explicandu-le ca nu existi numai tu in casa, si ca nu esti de vina pentru tot ceea ce se intampla, pur si simplu incearca sa ii organizezi si pe ei, si incearca sa ii faci sa inteleaga ca daca nu vor incepe sa ajute macar un pic la treburi, vei face greva, si nu te vei mai ocupa nici tu.
Si tu de ce nu iei atitudine? Ei probabil vad ca esti slaba si profita, fii mai nepasatoare, impune-te si tu. Si cu mama nu vorbesti? ea ce zice?
Da.in casa voastra tu nu esti o sluga.esti un copil doar.nu esti parinte sa ai responsabilitati.ai si u copilaria ta, de acre trebuie sa te bucuri.nu sa faci treburi in casa de la o varsta asa ´´frageda¨(zic frageda pentru ca imi inaginez ca inca esti un copil):* pupici
Buna.Sa stii ca si eu am fost mult timp "sluga" in casa, dar asta m-a ajutat.Vezi si partea buna a lucrurilor, stii sa face multe lucruri pe care fratele tau nu le poate face. Ei sunt barbati si cred ca femeile trebuie sa aiba grija de casa fiindca in realitate. lor le-ar fi foarte greu sa se descurce.
Nu e o intrebare stupida. Te doare pentru ca simti ca ti se face o nedreptate, dar nu lua totul ca pe o insulta sau razbunare.Nu sunt impotriva ta ci doar au idei invechite(Barbatul mai presus decat femeia.).
Ai sa vezi ca o sa te ajute in viata acest lucru, si in timp ce tu o sa stii sa faci curatenie, mancare etc, fratele tau o sa ceara mereu ajutor.
anonim_4396 întreabă: