anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu cam multe intrebari. sper sa cititi povestea mea si sa ma ajutati ( daca se poate chiar si persoane trecute prin asa ceva )
Stiu ca multe fete de varsta mea nici nu vor sa auda de asa
ceva dar eu sunt hotarata si stiu exact ce imi doresc.M-am gandit serios sa fac un copil cu prietenul meu, in primul rand ca asa ne-am schimba si noi ne-am vedea mult mai des nu ne-am mai comporta ca niste copii, am fi o familie intr-un cuvant.
Dar exista si unele probleme ca sa zic asa.
1 )El este mai mic la ani ca mine nu vreau sa o faca din obligatie are unele retineri i-am explicat care sunt avantajele si dezavantajele dar il simt ca are ceva retineri sau temeri.
2 )Eu fac scoala de modeling si sunt constieta ca lucru ala o sa-mi stopeze activitatea de model un an maxim 2.
3 ) N-ar fi nici o problema de cresterea copilului ma ajuta mama si in paralel imi voi termina si liceul chiar si o facultate!
Intrebariile mele sunt : imi doresc mult un copil dar cu toate astea ma gandesc la prietenul meu sa nu-i fie greu, dar in acelasi timp sunt ferm convinsa ca un bebe ne-ar schimba 100 % in bine.
Imi va fi greu cu sarcina? o sa mai pot face modeling dupa nastere? car sunt avantajele si dezavantajele unei sarcini? si nu in ultimu rand ce ar trebui sa fac ca bebe sa fie sanatos si sa nu aiba probleme de sanatate?
promit fundita la cine ma ajuta

13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Te legi la cap cand nu te doare! Viata e mult mai complicata decat o vezi tu iar fiecare varsta are prioritatile ei; nu sari peste ele!

| alessia5158 a răspuns:

Infantila judecata! Mizerabil plan!
Harasesti copilului nenascut un rol de obiect, ca instrument de realizare a unui plan clar declarat: ""am fi o familie intr-un cuvant"! Ce vei face cu acel copil daca scopul pentru care a fost procreat nu se realizeaza?---il plasezi ca pe un obiect nefolositor in "inventarul" mamei tale?

| luiza a răspuns:

Te-ai tacanit la cap? termina macar liceul gaseste un loc de munca si apoi gandeste-te la copii! si asa este asa de greu in ziua de azi, mai vrei sa ii dai mamei tale inca "o tema de casa"?

| CristinaElena96 a răspuns:

Dovada reala ca lumea din ziua de azi s-a tampit!

| akka4 a răspuns:

Omg. chiar crezi ca va va apropia mai mult copilul? sincer vreau sa stiu si eu cati ani aveti amandoi. eu sincer sa fiu nu as accepta sa fac un copil cu o fata mai mare decat mine, si mai ales (in cazul vostru) inca la liceu.
parerea mea este sa te gandesti mai bine. vei avea destul timp sa faci si copii

| SentimentalConsil a răspuns:

Draga mea, toate la randul lor,nu are rost sa grabesti lucrurile atata timp cat nu esti casatorita, se vede dupa intrebarile pe care le-ai pus ca nu esti pregatita pentru a avea un copil, te intereseaza numai persoana ta dar nu si de copil, ai idee ce responsabilitati trebuie sa-ti asumi pentru a devenii mama, ce viitor prevezi acelui copil?
Un copil trebuie sa vina pe lume intr-o familie bine intemeiata care s-a gandit la viitorul lui inainte de al procrea, asta nu e o joaca, scuza-mi aciditatea dar este purul adevar

| bogdan1004 a răspuns:

Cati ani ai? Maica maicultita ce s-a intamplat cu, copii din ziua de azi.trezeste-te un copil si tu trebuie sa termini liceul? Pune mana pen carte de copii mai ai vreme

| MauiNight a răspuns:

Un copil nu va v-a consolida dragostea ba dimpotriva, vor fi mai multe sanse sa va despartiti mai repede.
Iti distrugi viitorul pentru un baiat care te poate lasa oricand pentru altcineva mai bun decat tine. Da! Mai bun decat tine, fiindca uite cum gandesti tu acum: ai de gand sa aduci un suflet nevinovat pe pamant pentru o relatie care in orice clipa se poate destrama.
Gandeste-te putin la familiile divortate cu cate 2-4 copii, de ce nu mai sunt impreuna? Fiindca dragostea intre ei se terminase si copii nu pot face nimic in privinta asta.
Un copil va da batai de cap, mult stres, zic asta fiindca vrei sa il faci cu alt scop ci nu din dragoste; nu cred ca aveti nevoie de asta. Daca intr-adevar va iubiti, atunci va veti iubi si fara astfel de sacrificii.
Dar cam tind sa cred ca esti un troll, imi e greu sa cred ca exista astfel de persoane.

| Laugh25 a răspuns:

1)Ai 18 ani, doamne d-zeule:O:O
2) Este mai mic ca tine?:O:Ocat 16 ani?
Ce este in mintea ta esti copil si tu vrei sa faci un copil?laughinglaughing
Mie mi-a fost de'ajuns! cu povestea ta tampita

| Norvegianul a răspuns:

Ai o gandire infantila. Am inteles ca vreti sa faceti un copil doar pentru a va maturiza. Intrebarea mea este: dupa ce o sa faci copilul ce-o sa faci cu el? Un copil e foarte greu de intretinut si avand in vedere ca esti asa mica nu cred ca e o idee buna. Mama ta nu va fi mereu acolo sa te ajute la cresterea lui, iar prietenul tau, fiind si mai mic decat tine, ar putea sa te paraseasca. Nu zic ca asa o sa se intample, dar e o posibilitate.
Eu spun sa nu-ti strici tineretea, sa te gandesti bine inainte, sa nu faci o prostie pe care s-o regreti mai tarziu. Nu esti pregatita fizic, dar mai ales psihic.

| FashionQueen a răspuns:

Termina cu ideiile astea! Daca va iubiti relatia voastra nu are nevoie de un copil. Ai 18 ani, la varsta ta nu ar trebui sa schimbi un copil de scutece etc. Ar trebui sa iti vezi de liceu, sa dai bacul, sa il lasi si pe el sa isi termine liceu etc. Abia dupa sa va ganditi la copil! Sa aveti peste 20 de ani macar! La varsta asta iesi in oras multe alte lucruri cu care sa iti ocupi timpul.

| Anisia25 a răspuns:

Buna "anonim".
Sincer, eu cred ca te grabesti. Un copil nu este un accesoriu de care atunci cand te plictisesti sa-l poti ascunde in dulap. Eu iti propun sa iti iei un caine prima data sa vezi cum te descurci cu el. De preferat unul mic. Bineinteles ca un caine nu poate fi comparat cu un copil, dar chiar si un caine presupune multa responsabilitate.
Prietenul tau este mult prea tanar pentru a face fata unei asemenea situatii. Cel tarziu in luna a 7-a cand te vei fi ingrasat cel putin 15 kg presupun ca te va parasi.Baietii la varsta asta nu se gandesc la copii si familie. Ei vor sa se distreze, sa simta ca traiesc...au alte preocupari. Daca nu vrei sa-l pierzi, nu il mai presa ...barbatii nu rezista mult la presiune si dau repede bir cu fugitii. Cu atat mai mult ca este la randul lui inca un copil. Gandeste-te bine. Tu ai un viitor in fata, ai anumite dorinte, dupa ce vei avea un copil iti va fi greu sa mai duci ceva la bun sfarsit, cu atat mai putin o cariera de modeling. Tocmai acum, la varsta ta iti poti pune o cariera pe picioare in bransa asta, dupa 20 de ani iti va fi greu sa mai prinzi vreun contract important.
Ah... si ce are daca va comportati ca si copiii? Bucurati-va de asta atata timp cat mai puteti, aveti toata viata inainte... si crede-ma pe cuvant ca a fi "adult" nu este tot timpul un lucru placut.
Concluzia : Mai asteapta cu bebele... ai timp suficient sa faci cati copii iti doresti.

| thisisanfield a răspuns:

Draga mea eu spun ca faci cea mai mare greseala a vietii tale.Mi-ai spus ca esti inca la liceu deci asta inseamna ca esti inca un copil, la fel si prietenul tau.Ce o sa poti tu sa-i oferi acestiu copil cand inca tu insuti esti un copil? Eu spun sa te gandesti foarte bine la asta.O sa ai timp si de un copil nu iti face griji.Toate la timpul lor! Acum esti tanara,esti frumoasa ai atatea lucruri de facut,ai toata viata inainte, poti sa te distrezi cu prietenii, sa iesiti in oras, sa mergeti la teatru, la un concert, in parc, poti sa faci orice la varsta asta.Gandeste-te ca niciodata nu te vei mai intalni cu perioada asta a vietii si multi ar da sa mai fie tineri si fara responsabilitati ca tine.Gandeste-te bine.