| sunshineye18 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor.
Am 18 ani si vreau sa plec de acasa deoarece se fac diferente in familie.Gen,daca eu sunt la 100 m distanta de sora mea si ea se loveste, tot vina mea este.De curand,verisoara mea s a mutat la noi, ea avand 20 de ani, se intampla exact la fel ca si inainte.TOtul pica pe mine.PRietenul meu are 17 ani,daca eu vreau sa ma mut la.el, adi a..sa stau cu el si parintii lui, legea imi poate face ceva? El e din alt judet si..nu stiu,am o oarecare teama sa nu intru la corupere,daca mama ar suna la politie si ar zice ca "am fugit la prietenul meu", desi..eu voi sta si cu parintii lui, ce se intampla? ..Si,daca doresc sa continui liceul la el, trebuie sa mi dea acordul mama pentru transfer desi eu am 18 ani?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si oamenii aia ce parere au ca baitul lor de 17 ani aduce inca o gura de hranit in casa?

Ce o sa faci daca baiatul pleaca la facultate la anul? Te intorci cu coada intre picioare la mama si la tata?

Numai gandire de 18 ani nu ai... maxim de 13 ani

| darrio2007 a răspuns:

Tu vrei sa te muti la el.Dar el vrea? Sau parintii lui? Esti inca mica.Cel putin ca gandire.

| horansgang a răspuns:

(esti fata?)
uite, e greu, inteleg, dar nu poti sa faci asta, nu e atat de simplu, gandeste-te la ce vor zice toti cand vor afla ca tu pleci sa stai cu prietenul, crezi ca parintii tai vor fi de acord? sau parintii lui?
sunt mai multe de zis, dar ma opresc aici. gandeste-te bine ce faci. bafta happy

| 4psiho a răspuns:

Cel mai simplu este să înveți, să dai la facultate și să te muți din oraș.
Până atunci strânge din dinți. Dacă vrei să pleci de acasă ar trebui să-ți faci o socoteală cu banii, cum îi vei câștiga și cum îi vei cheltui.
Iar părinții prietenului tău ce părere au?

| sofisis a răspuns:

La 18 ani ar trebui sa fii in clasa a 12...sau in cel mai rau caz a 11 a.
Parerea mea e sa inveti carte cum trebuie si sa pleci direct la facultate din casa alor tai. Nu pe la iubiti care stau si ei cu parintii.
Nu le va conveni sa te tina si pe tine la scoala si e pacat sa te lasi de scoala ca sa te angajezi.
Asa daca mai stai un an pana dai la facultate(avand in vedere ca ai rezistat pana acum nu vad ce poti sa patesti inca un an) o sa ai un motiv cu atat mai bun sa pleci de acasa.