| Karina1103 a întrebat:

Buna! Am si eu nevoie de ajutor! Am 21 de ani, iubitul meu la fel si avem o relatie de 6 ani! El si-a cumparat un apartament prin prima casa si am vrea sa ne mutam! Eu mai am un an de facultate, dar totusi as vrea sa ma angajez din vara asta, m-ar ajuta foarte tare, deoarece prind experienta! El are un salariu de 50 de mil, ne-am descurca! Problema mea este cum le spun alor mei? Imi este foarte frica...

Răspuns Câştigător
| Pallasine27 a răspuns:

Eu propun sa luati cina toti 4 impreuna si sa vorbiti astfel si iubitul tau i ar putea convinge cu diferite argumente, la fel si tu!

| Sophieka a răspuns (pentru Pallasine27):

Imi place raspunsul tau cu exceptia ultimei parti. La 21 de ani nu se mai pune vorba de *convingere*. Este majora si are dreptul libertatii si propriilor actiuni.

| Pallasine27 a răspuns (pentru Sophieka):

Stiu dar asta depinde si de parinti si de cum vor reactiona, poate ca ea nu vrea sa ii supere prin plecarea ei brusca si vrea sa le comunice inainte decizia luata astfel ei nu mai au cum sa spuna ca a plecat fara sa le spuna sau sa isi spuna adiohappy repet depinde de mentalitatea parintilor

| Karina1103 explică (pentru Pallasine27):

Exact, da, ei si in momentul de fata ma terorizeaza cu telefoanele cand ies afara, iar de dormit la el spun ca voi face asta cand ma voi muta cu el! Desi m au lasat la mare unde am stat 5 zile! Nu accepta ca am crescut si ma trateaza tot ca pe o copila

| Pallasine27 a răspuns (pentru Karina1103):

Te inteleg perfect deoarece si parintii mei sunt asa, inca ma trateaza ff strict ca si cum inca as avea 12-13 ani...eu inca ti as recomanda sa vorbesti cu ei pe tema asta, gen cum te trateaza si cum ai vrea sa te trateze iar dupa sa le spui ca va mutati impreuna, sunt sigura ca vor intelege si o sa fie ok iar daca nu, atunci se vor acomoda cu ideea intre timp! orice ar fi gandeste te la viitorul tau si la cei vrei tu sa faci nu la cum ii va afecta pe ei deoarece ei iti vor doar binele iar cand o sa vada ca va descurcati impreuna o sa fie mult mai ok cu ideea! bafta oricum

| Karina1103 explică (pentru Pallasine27):

Asa am si inceput, le am spus sa inceteze sa ma mai trateze asa deoarece sunt cu capul pe umeri si stiu ce fac! Iti voi asculta sfatul si cu putin timp inainte sa ma mut vom lua cina impreuna!

15 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Incearca sa mai mergi din cand in cand pe la el, ramanand si peste noapte, ca sa ii obisnuiesti cu ideea, daca sunt niste parinti mai dificili. Apoi spui direct ca te muti cu el si aia e. Pana la urma esti majora si ai tot dreptul sa iti traiesti viata. Daca nu acum, cand sa te muti, la 30 de ani? Multa bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este o problema care se discuta si se hotaraste intre voi doi.
In orice caz, eu te sfatuiesc sa nu te grabesti cu munca, mai ales ca esti ultimul an de facultate si ai muncit prea mult ca sa pierzi facultatea, in ultimul an, chiar inainte de licenta.
Va trebuii sa le spui pairntilor oricum, fiindca ei te sustin financiar si cu ei ar trebui sa te consulti primii, sa stii daca poti sa mai contezi pe ajutorul lor.

| Karina1103 explică (pentru Violleta2022):

Eu sunt la contabilitate si am nevoie de ceva experienta si pe langa asta vreau sa lucrez in domeniu full time pe timp de vacanta si part time in timpul facultatii! Nu mi as neglija facultatea!

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce iti este frica la 21 ani?

| Freya1 a răspuns:

Cum doamne are la 21 de ani deja salar de 5 mii de lei și a putut face si împrumut?

Daca va înțelegeți si iubiți după 6 ani cred ca va puteti muta impreuna, iar parintilor tai le poti pune treptat problema, poti sa îl aduci si pe el pe la voi ca nu cred ca nu il stiu daca voi sunteti de 6 ani si sa discute si el despre treaba asta cu ei.

| Catrice a răspuns:

Uuu mami și tati nu știu ca ai iubit....nașpa,trebuia sa le fi spus, doar ești copil și nu-ți poți purta de grijahee hee

| Gligore2000 a răspuns:

Le zici pe un ton clar si calm decizia voastra.Este greu de acceptat pentru un parinte ca puiul lor isi ia zborul.
Dupa mintea lor te-ar tine legata de ei pana cand iesi la pensie.

| Karina1103 explică (pentru Gligore2000):

Asa este... va multumesc!

| Whitesnake99 a răspuns:

Daca nu mai depinzi in vreun fel de ei, financiar sau altcumva, esti libera ca pasarea cerului.

| Flar3 a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti intr-un mod foarte calm cu ei. Sa le luati pe rand toate subiectele. Faptul ca te angajezi nu ar trebui sa ofenseze parintii, deoarece stiu ca faci un lucru bun. Bafta!