| adada_1833 a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor. vreau sa stiu cum poti cucerii la sigur un barbat fecioara si cum il poti tine langa tine intr-o relatie! funda pentru primul raspuns de ajutor!:*

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Daca respecta sablonul zodiei stiu ca iti trebuie rabdare sa il intelegi...dar merita pentru ca sunt persoane care iubesc cu sufletul, inteligente si serioase.Nu te sfatuiesc sa fortezi lucrurile numai din dorinta de a-l tine langa tine.Este mult prea inteligent ca sa nu-si dea seama ca este truc si nu sentiment din suflet!

| Alissya_4251 a răspuns:

Barbatul Fecioara Zodiacul Sentimental Erotic
Dominat de Mercur, planeta gandirii logice, are un intelect ascutit si se remarca prin munci spirituale. Se intereseaza de orice daca este necesar in dezvoltarea sa. Primul lucru care il intereseaza despre un om este daca acesta are bani, cum stie sa-i manuiasca.
Dupa parerea sa este un pacat sa arunci cu bani intr-un mod nesocotit. Acesta este etalonul dupa care judeca oamenii. Nu este amator de aventuri care contin si un procent de risc. Instinctul il apara de ele.
Este impropriu sa vorbim de instinct caci gandirea practica si logica, acopera riscul. El nu se bazeaza pe instinct ci pe judecata. Stie sa-si aleaga prietenii si partenerii gresind rareori iar cum asteapta de la ei un comportament asemanator cu al sau va deveni critic si nervos. De aici pretentia sa pentru aer curat, gimnastica si regim; sanatatea este pentru el sfanta.
Femeia este pentru el o curiozitate, care trebuie cercetata, cu care se experimenteaza, care trebuie mangaiata si razgaiata. In ceea ce priveste sexul, este o fatada a vietii pentru care nu trebuie sa ai timp. In aceasta zodie sunt nascuti cei mai multi burlaci.
Se preocupa atat de mult in perfectionarea in meserie incat nu le ramane timp pentru romantism. Sunt sistematici, constiinciosi, au un puternic sentiment de datorie. Intr-o firma va fi intotdeauna al doilea in ierarhie.
Este metodic dar din cauza modestiei sale nu se bucura de recunoastere totala. Nu poarta imbracaminte lejera si nu-l vom vedea cu o barba neingrijita. Este pedant nu numai in imbracaminte ci si in vorbire.
Nu se numara printre barbatii excitati, dar stie sa faca o femeie fericita. Nu cere prea multa atentie si ramane prietenos, prevenitor si nu-si pierde cumpatul. Nu este vanator, ci mai de graba vanat. In relatiile cu femeile prefera un comportament prietenesc, ocrotitor.
Poate fi un prieten si un sfatuitor de neegalat. Se hotaraste greu pentru o casatorie, caci nu este un romantic, si isi va analiza bine partenera: daca are bani, daca il poate ajuta in viata, daca ii va imbunatati viata, daca stie sa organizeze un camin placut si confortabil. El va darui din partea sa siguranta, incredere si mai ales credinta.
Nu-i place viata agitata, petrecerile, localurile. Timpul liber il petrece citind sau lucrand in gradina. Femeia va gasi la el siguranta financiara, dar asta nu inseamna ca va putea avea tot ce-si doreste. Este econom si nu va cheltui bani pentru toate fleacurile.
Aventura romantica? Nu!
Siguranta? Da!
Zone Erogene:
Punctul lor sensibil este burta. Reactioneaza la mangaieri in acest perimetru si mai ales un dus in aceasta regiune il excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.

| moxu1991 a răspuns:

Blea blea blea...eu sunt fecioara si nu e adevarat ce ai zis bubble,nu cred ca asta tine de zodie adada,tine doar de felul lui de a fi si de caracterul lui,adica nu cred ca trebuie sa faci mare lucru,doar sa ii arati afectiune si sa ii oferi tot ce poate oferii o iubita unui iubit,in afara de iubire, stii ce vreau sa zic, parerea mea.si fi tu insuti, nu trebuie sa faci ceva extravagant.si zici cum sa il cuceresti,deci inca nu esti cu el,pai,spune-i direct in fata ca iti place mult de el si incearca usor usor sa il atingi, dar sa nu fii brusca, cred ca asta ar functiona.
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nicio relevanta ca este fecioara.Nu te comporti diferit cu oamenii in functie de zodii. Vorbeste cu el,incearca sa te apropii de el,sa afli ce ii place mai mult, ce nu ii place.Cum il poti tine langa tine este adevarat ca depinde de tine.Dar depinde si de el. Daca el este atras de tine nu trebuie sa incerci sa faci tot felul de planuri pentru a-l tine langa tine. Ci va sta singur.Si daca tot spuneai ceva de zodia lui, poti citi si aici (nu ca ar conta foarte mult) : http://www.acasatv.ro/......te-si.html
http://www.eastrolog.ro/seductie/fecioara.php
http://www.eastrolog.ro/seductie/fecioara2.php.

| Bubble_7651 a răspuns:

Pai pot sa iti spun ca sunt in aceeasi situatie! nu e usor deloc.Sunt o fire retrasa uneori si cand tine la o persoana cu adevarat nu prea isi arata sentimentele.I place sa aiba autoritate si sa creada ca el e cel care conduce. Funda?batting eyelashes

| Bubble_7651 a răspuns:

Pot sa spun ca sunt in aceeasi situatie.Nu e deloc usor.sunt zodii care necesita atentie.le place sa fie in centrul atentiei si le place sa fie autoritari si sa conduca intr-o relatie.nu isi arata sentimentele fata de persoana la acre tin cu adevarat doar daca faci tu primul pas! Sper ca te-am ajutat. Funda?batting eyelashes