| adri1000 a întrebat:

Buna am si eu nevoie de niste sfaturi dau fundita la cele mai bune.
tin foarte mult la un baiat si el la mine si mi-a dovenito prin multe feluri
dar cateodata este asa dur asa sever ma ignora
acestu lucru a inceput sa se intample atunci cand mi-a spus ca trebuie sa mute in buzau dar totusi nu e batuta in cuie plecarea si a hotarat sa spuna acum decat sa spuna in ultima zi el trebuie sa se mute cu liceu-l
are 18 ani si vrea sa isi faca un viitorr.
il inteleg dar tin la el.
si nu stiu sa mai fac sa numai fie trist
ma ignora rauu...
afara in nici un chip nu vrea sa iasaa.
si de vorbit cu el am vorbit foarte mult.
Dar p o ureche ii intra si pe una ii iese.
nu stiu cum sa fac sa se comporte asaa.
nu imi place sa fiu ignorata sunt o persoana care pune suflet in tot ce face iar pe urma sufera am incercat sa ma schimb si nu pot.
ce as putea sa fac sa ne fie bine la amandoi...
eu sa numai plang si sa fiu trista iar el sa numai fie asa dur asa trist.
va rog astept sfaturi multumesc frumos.

8 răspunsuri:
| adri1000 explică:

Nu*
scuza`ti creselile gramaticale.
nu vreau critici.
ci sfaturi.

| adri1000 explică:

Greselile*hee hee

| ºPishcotº a răspuns:

Poi mi-a venit in gand o idee super.big grin.Cumpara o pizza, niste prajiturele, un suc ceva si du-te la el.Asa ii faci o surpriza si ai si ocazia sa vorbesti deschis cu el si sa-i spui ce ai pe suflet.Si sunt sigura ca nu te va izgoni de la usahee hee. Ar fi prea nesimtithappy. Ai grija de tine.si sa ma tii la curent cu tot ce se intampla cu voi:*!

| Artemisia a răspuns:

Pai, numai pune atata suflet, si nu te mai consuma ca nu are rost, pentru ca pe el nici macar nu il intereseaza de tine, daca l-ar interesa nu te-ar mai ignora.nu are rost sa plangi, iti fci numai tie rau! sunt mii de baieti in lumea asta! bafta! sper ca te-am ajutat!

| monique a răspuns:

El se comporta asa fiindca ii este si lui greu. Solutii exista: sa te muti si tu la acelasi liceu, sau sa aveti un an sau doi relatie la distanta, in care va vedeti mai rar. Acuma tu stii unde vrei sa duca aceasta relatie.

mira
| mira a răspuns:

Anunta-l ca esti pe cale sa iti faci o alta relatie. Poate se trezeste.De fapt, de unde esti de el vrea sa plece la Buzau sa-si faca o cariera? Poate ca are dreptate si trebuie sa sacrifice ceva.

| danielagoldica a răspuns:

Nu te mai imbata cu apa rece! Fii realista si accepta realitatea indiferent cat de dura este ea! Acest baiat iti transmite prin gesturi si nu prin vorbe ca NU TE MAI IUBESTE! Vrea sa-l lasi in pace dar nu stie cum sa-ti spuna! Atunci cand vrei sa te desparti de cineva pur si simplu incepi pri a-l ignora. Si inca ceva! Daca te paraseste o sa ai timp sa studiezi gramatica limbii romane si in acest fel nu vei mai face asemenea greseli gramaticale.

| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca si el te iubeste, dar este prea coplesit de problemele varstei. Mai ales ca vrea sa ajunga sa stea pe picioarele lui, poate nu se intelege bine nici cu familia lui. thinking