| beeib a întrebat:

Buna^^
am si eu nevoie de niste sfaturi...
ieri am gasit IDu'l baiatului de care imi placea acum 2-3 ani, i-am spus cine sunt, apoi am inceput sa vorbim depsre banalitati. i-am spus ca il placeam si mi-a spus ca ar fi trebui sa-i spun atunci poate ne combinam. l-am rugat sa-mi spuna ce crede despre mine si a zis ceva de genu: "esti foarte de treaba si amuzanta, mai multe spun mai incolo pentru ca nu prea te cunosc". imi tot trimite pupici si chestii de genu'. mi-a spus ca se duce la o tigare si cand s-a intors mi-a zis ca i-a fost dor de mine si ca s-a gandit la mine. am jucat adv sau prov si ma tot intreba: "e adv ca ma iubesti?rolling on the floor)" sau imi spunea "te prov sa pui la stts ca ma iubesti" si chestii asemenatoare. am realizat ca inca imi place de el si am rugat-o pe o prietena sa il intrebe daca vrea sa fie cu mine si el a spus nu. El este plecat din tara si la vara ma voi muta si eu acolo si ma intreb daca am vreo sansa cu el?
multumeschappy

5 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Toate la timpul lor! Vei afla atunci, nu te grabi sa=i dai nas ca-l placi, ca vezi bine ca si-o ia in cap de increzut! Evita sa mai iei legatura cu el! Lasal pe el sa te caute, si asa vei vedea tu ce e de facut! Nu lasa sa pari dispe, ca va profita de tine! Succes!

| AnnY98 a răspuns:

Pai ar fi o chiestie: El a zis NU pentru ca nu vroia sa stie si prietena ta...sa sti doar u! BAFTAwinkingbig grintonguehappy

| Gabitzooo a răspuns:

Morena are dreptate nu trebuie sa pari disperata dar ai putea sa mai vb cu el dar nu mereu dar daca zici ca vei placa in tara la el veti avea mai mute sanse sa ne anunti daca va merge relatia love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti continua sa vb cu el dar fi indiferenta, sti doar ca indiferenta doare cel mai tare si daca el va vrea sa fie cu tine va face el primul pas.ai putin orgoliu si nu-i arata ca il placi asa de mult ca si-o ia in cap.bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa si daca chiar vrei ceva cu el vb tu nu mai pune prietenele pentru ca nu sti cine iti e prietena si cine nu, poate ca si iei ii place de baiatul respectiv si sunt faze de copil. poate ca te vb de rau in loc sa te vb de bine persoanei respective.