| Larissa7763 a întrebat:

am si eu nevoie de sfatul vostru. Prietena mea cea mai buna a inceput sa se schimbe de cand am prieten, la inceput chiar ma incuraja sa fiu cu el il placea asa ca om, apoi a inceput sa se schimbe pare invidioasa pentru ca ea nu are pe nimeni si eu ma inteleg asa bine cu iubitul meu, se supara din niste motive banale...nu stiu ce sa mai cred inainte era altfel si cand aveam prieten nu era asa insa acum nu stiu ce e cu ea. voi ce credeti? de vorbit vorbim zilnic dar nu mai e asa ca inainte o vad schimbata si cand o intreb zice ca nu are nimic

9 răspunsuri:
| PureEvil a răspuns:

O urma de invidie?!

Răspuns utilizator avertizat
| angel4v3ryour a răspuns:

:-b daca a fost de acord cu relatia voastra atunci nu cred ca asta e cauza probabil o preocupa altceva

| TatooMaker a răspuns:

Nu ii dai destula atentie prietenei tale, e clar.

| Floricica_3262 a răspuns:

Incearca sa fii si tu indiferenta. Daca iti spune ceva te porti ca si cum nu ar fi zis nimic dar sa nu o ignori complet. Sa nu iti mai pese atat de mult si ai sa vezi ca nu o sa mai faca asa:*

| adellutza a răspuns:

Pai acum depinde... poate ca ea considera ca prietenul tau nu ti se potriveste sau ca el iti greseste cu ceva...sau eu stiu poate este geloasa pe prietenul tau. probabil considera ca din kuza noului tau prieten o neglijezi pe eathinking

| pavy a răspuns:

Pote ii place de el si tu il tii ocupat.

| tania_9007 a răspuns:

Poate ca este putin suparata deoarece nu are prieten si este invidioasa pe tine ca ai, dar cu timpul ii va trece sau poate simte ca nu mai vorbesti atat de mult de cand ai prieten.Incearca sa ii dai si ei mai multa atentie.

| NePtTuUn a răspuns:

Pai'pote are probleme de familie antre ei fie vorba nu te baga...