| Iasmina08 a întrebat:

Am si eu nevoie de sfaturile voastre in general cele ale baietilor/barbatilor.Acum aproape 3luni m-am despartit de iubitul meu, el a ales sa se desparta de mine am mai vorbit cu el la tel, pe mess pana acum aproximativ 1luna. Ultima data am vb cu el pe 1ianuarie 2011 si de atunci nu am mai vb deloc nici nu l-am sunat si nici pe mess nu am intrat, vreau un sfat din partea voastra.credeti ca ar trebui sa il sun eu sau sa il las sa ma caute el intr-un final? Imi doresc sa ma impac cu el dar nu vreau nici sa il stresez cu tel! Voi ce parere aveti? Pupici dulci:*:*:

10 răspunsuri:
| educatie2021 a răspuns:

Faci ce crezi tu ca este bine dar daca dupa 3 luni nu a dat semne ca vrea sa va impacati (+ ca d o luna nu ati mai vb d loc) sunt mari sanse sa nici nu mai vrea asta (dar nu sti niciodata, depinde de persoana) Il poti suna sa vorbesti cu el, ca amici, dar nu spera sa va impacati. Nu vreau sa te amagesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a dat papucii, nu e clar? nu te mai vrea, are pe alta sau vrea alta. Nu e nici o tragedie, cauta altul si gata happy

Daca alegi sa te impaci cu el si tot ii dai de inteles o sa te ia inapoi(poate) si o sa se foloseasca de tine (ca un obiect sexual eventual) pana gaseste pe acea alta sau in timp ce e cu acea alta tongue

Asa ca barbatii este porci happy Viata e cruda, get over it si cu asta basta

Zici ca e greu si ca il iubesti, chiar iubesti pe unu care te dispretuieste sau te considera inferioara lui?

Asta a fost prieteneste si sincer de la un barbat care e satul de dileme cu iubire imaginara (din partea ta ca el te iubeste)

| bengal a răspuns:

Lasa-l sa te caute el pe tine; daca era interesat de tine te cauta.Iti pierzi timpul cu el.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Parerea mea este sa stai linistita si sa astepti, daca te iubeste sigur se va intoarce la tine, daca nu asta e. Nu trebuie sa apelezi la telefon sau alte mijloace, daca din intamplare te intanlesti cu el, nu te trada, fii vesela, zambitoare ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

| pick1990 a răspuns:

Nu da tu de el. Daca el nu da de tine inseamna ca nu e interesat de tine. Motivele pot fi diverse, are pe alta, sau pur si simplu cauta altceva, nu conteaza motivul.

Ar trebui sa iti gasesti un baiat care sa te merite cu adevarat.

| methamorphosis a răspuns:

Lasa-l sa vada ce a pierdut! nu insista, ca atunci...

| hsurtep a răspuns:

Buna Iasmina, eu zic totusi daca tii la el si il vrei inapoi cauta-l tu, lasa orgoliu deoparte, poate el ar dori sa va impacati dar poate sunteti orgoliosi amandoi si in ritmul asta il poti pierde deoarece el isi poate gasi pe altcineva in tot timpul asta in care tu il ignori, eu zic totusi sa vb cu el, poate si el asteapta sa il suni ...nu te gandesti si la asta? si in afara de toate astea daca il suni tu asa te lamuresti daca te mai vrea inapoi sau nu.hai te pup si multa bafta, vezi tu ce faci.

mira
| mira a răspuns:

Nu trebuie sa mai insisti. Fa-te ca l-ai uitat. Daca este liber, poate va reveni.Nu forta lucrurile.

| fabiola a răspuns:

Ce tentante sunt fetele cu un pic de orgoliu asa ca foloseste-l!

| ragaman a răspuns:

Mai asteapta putin sa vezi daca te suna, daca nu te suna il suni tu si ii spui verde in fata ca tu vrei sa reluati relatia si ca astepti un raspuns serios de la el, ii spui sa se gandeasca bine si apoi sa te sune sa-ti dea verdictul.
daca e negativ cere un argument pentru care nu vrea asta.
nu forta nota, nu te arata disperata, no sa ajute, ba chiar din contra.