| OneThing a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat! Ce i-as putea spune iubitului meu daca ma intreaba de ce nu il bag in seama! Sunt putin suparata pe el, dar nu foarte mult.

Răspuns Câştigător
| Mαяуßăăღ a răspuns:

Daca nu esti suparata "foarte mult" nu cred ca ar trebui sa-l torturezi cu ignoranta puppy dog eyes Daca ti la el ii spui de ce esti suparata si ce te-a deranjat la el sau cu ce a gresit, pentru ca na... baieti nu-si prea dau seama daca nu le spui laughing Poate sa creada ca te-ai racit fata de el si sa creada ca nu mai vrei sa fii cu el puppy dog eyes Sfatu meu. fi cat mai deschisa cu el, asa si tu si el puteti gasi sprijinul unu` in celalalt big grin

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îi spui motivul supărării, nu crezi că așa este cel mai corect față de el ca să știe și pentru tine că te respecți?
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Păi ce ii faci de se simte asa? Ca nu aiurea zice ca nu-l bagi in seama sau daca se inseala, convinge-l ca nu-i asa.

| OnuOnulică a răspuns:

Buna, pur si simplu te comporti normal cu el numa ca nu il bagi asa mult in seama... si o sa vezi ca il deranjeza. happy

| Mihaela1964 a răspuns:

Ai doua alternative-te superi de-a binelea, nu-i vorbesti si va intelege ca esti suparata; ori ii spui ce te-a deranjat in fata, ca de ghicit nu cred ca va ghicii sigur...

| greyhound a răspuns:

Spune-i acelasi lucru pe care il spun femeile de-o viata
"N-am nimic. Nu, nu esti tu de vina, eu sunt" happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa-i spui de ce esti suparata pe el.
Si sa nu tii manie, nu-i buna, sa nu tii ura.
Te pup!

| τττ a răspuns:

Bună.
Ce i-ai putea spune? Adevărul.Nu te mai ascunde, este iubitul tău și trebuie să știe cu ce te-a necăjit ca altă - dată să nu mai repete greșeala.
Pa, pa.

| psica a răspuns:

Bună.
Păi cel mai bine ar fi să îi zici acest lucru, că eşti supărată pe el.şi poate va înţelege.
` biie'biie.;*