| flooooo a întrebat:

Bunahappy Am si eu nevoie de un sfat big grin poate pare o prostie... dar cum ii spun unei fete sa ma stearga de la "frati" la facebook, nu suntem frati si chiar numi face placere sa fiu acolo. Ma adaugat intr-o perioada cand nu avea niciun prieten in afara de mine iar eu tineam la ea ca la o sora, dar acum brusc a devenit foarte populara si am ramas asa cam pe plan secund, pe langa mine acum mai are inca o gramada de "frati" acolo si chiar numi face placere sa fiu doar unul din aia multi, ma simt foarte neimpotant si nu-mi place. Ma cam fac de ras in fata prietenilor cand vad ca eu am doar o "sora" iar ea are o gramada de "frati" am ajuns sa ma consider chiar si eu fraier pentru chestia asta. Dar problema e ca chiar nu vreau s-o fac sa se simta jignita, eu ink mai tin mult la ea chiar daca sentimentul numai e reciproc, un sfat de la o fata cred ca m-ar ajuta mai mult, trebuie sa-i spun cu delicatete ca numai vreau sa fim "frati". Repet poate pare o prostie dar pentru mine chiar e foarte important, in spatele gestului asta care pare banal stau foarte multe lucruri care ma framanta

Răspuns Câştigător
| Anonima3127 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cat mai deschis cu ea.Nu sa ii bagi motive aiurea. Pur si simplu ii spui, ca nu iti convine ca dupa relatia ce ati avut`o voi in trecut, ea sa te compare cu noii ei prieteni, si sa te scoata asa pur si simplu din viata ei. Zi`i ca tu tii mult la aceasta prietenie, dar nu mai poti continua asa, si ca ai nevoie de ea, in formula in care era inainte.Eu cred ca ar intelege daca i`ai explica cu calm si frumos.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da tu click pe profilul tau iar acolo unde scrie stare civila, oras curent, zi de nastere etc dai pe creionul ala de sus(adica editeaza)iar dupa aceea dai clik pe relatii si unde iti apare ca iti este "sora"dai stergere, doar o stergi ca fiind sora ta pe facebook nu este mare lucru tongue si nu cred ca o sa se supere din atata lucru happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca vrei sa iti stergi profilu de Facebook si nu poti deoarece ea te are la frati/surori!

| kiddycud a răspuns:

Chiar daca nu sunt fata iti pot spune ca ar trebui sa ii spui adevarul ori cat de mult ar durea.Trebuie sa ii zici ca nu esti multimit si simti ca esti nerecunoscator pentru ce ti-a facut.Tu iai fost aproape cand n-a avut niciun prieten dar cand a inceput sa aiba tea dat la o parte.