Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cat mai deschis cu ea.Nu sa ii bagi motive aiurea. Pur si simplu ii spui, ca nu iti convine ca dupa relatia ce ati avut`o voi in trecut, ea sa te compare cu noii ei prieteni, si sa te scoata asa pur si simplu din viata ei. Zi`i ca tu tii mult la aceasta prietenie, dar nu mai poti continua asa, si ca ai nevoie de ea, in formula in care era inainte.Eu cred ca ar intelege daca i`ai explica cu calm si frumos.
Pai da tu click pe profilul tau iar acolo unde scrie stare civila, oras curent, zi de nastere etc dai pe creionul ala de sus(adica editeaza)iar dupa aceea dai clik pe relatii si unde iti apare ca iti este "sora"dai stergere, doar o stergi ca fiind sora ta pe facebook nu este mare lucru si nu cred ca o sa se supere din atata lucru
Chiar daca nu sunt fata iti pot spune ca ar trebui sa ii spui adevarul ori cat de mult ar durea.Trebuie sa ii zici ca nu esti multimit si simti ca esti nerecunoscator pentru ce ti-a facut.Tu iai fost aproape cand n-a avut niciun prieten dar cand a inceput sa aiba tea dat la o parte.