| CxqDiia a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat. De anul trecut plac un băiat si nu pot sa mi-l scot din cap, a trecut 1 săptămana, 1 luna, 2... a trecut un an si tot nu pot sa il uit. Mereu se uita la mine in ore si e atât de drăguț... Dar acum sunt cu cineva la care chiar țin, dar de primul, o sa ii zic " A" am fost îndrăgostită si nu știu de ce nu pot sa trec peste, nu a fost primul de care m-am îndrăgostit si totuși nu știu ce e in neregula cu mine. Sunt fericita cu prietenul meu si totuși când văd ca se uita asa la mine si. oriunde mergem chit ca sunt cele mai bune fete nu ma scapa din privire. Uneori ma făcea fraiera pentru ca m-am apucat de fumat cică... dar tot din cauza lui. si mereu când aduc in discuție "trecutul" ma face nebuna. Nu vrea sa aduc in discuție subiecte "fără rost". Si de când am început sa fiu cu. actualul, îmi tot da semne gen : sunt gelos! Mai întâi când ne-am întâlnit prima oară, s-a schimbat la fata, gen: ce se întâmpla cu voi? Si alte chestii. pe care nu vreau sa le spun pentru ca nu vreau sa citească asta... Ce naiba sa fac? Țin la băiatul cu care sunt, dar gândul, uneori ma duce la " A".

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Te desparți de actualul și îi spui ce simți băiatului ăla, ce e așa greu? Soluția are mai puțin de 2 rânduri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu usurinta deduc faptul ca ii vrei pe amandoi odata. De aici ce pot sa spun? vei ajunge ori curva, ori singura.

| GeorgeIulian20 a răspuns:

Pai, atunci cand il prinzi pe picior greit pe actualul de mai multe ori...ca o sa se schimbe el, ramai cu ''A'' daca si lui ii place de tine! Succes!

| GeorgeIulian20 a răspuns (pentru GeorgeIulian20):

O sa vezi ca cu timpul o sa se schimbe, nu va mai fii asa dragastos (actualul)...si poate te va place celalalt...cine stie!

| CxqDiia explică:

Nu e ca ii vreau pe amândoi, dar "A" si-a bătut joc de mine in ultimul hal... si tot încerca cu diferite fete sa ma facă geloasa, iar când am început cu actualul o relație... Si-a găsit si el o pipița cu care o arde mereu când ne vedem. E complicat, mereu se uita la mine si alte chestii. si se tot plimba pe lângă mine, bă intra uneori in mine " din greșeala" doar sa ii spun ceva si... e ciudat... parca mi-e dor de el dar nu vreau sa își mai bată joc aiurea... Si cu actualul, ok țin la el, dar nu pot sa simt mai mult, m-ai ales când si prietenii îmi spun ca " A " sta cu aia doar sa il văd eu...

| anonim_4396 a răspuns (pentru CxqDiia):

Nu-l mai acuza, priveste-ti faptele.