anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat...Eu si o fata ne cunoastem de 9-10 ani si ma intelegeam foarte foarte foarte bine cu ea. faceam aproape totul impreuna:X
Dar de cand are prietene(asta de vreo 6-7 luni) abia daca ma mai baga in seama, vine la mine doar daca are nevoie de ceva, iar daca nu are nevoie de nimic vine, sta 5 min si apoi zice ca ii este somn si pleaca...De sunat tot asa ma suna doar daca are nevoie de ceva; pe mess daca o intreb ceva imi raspunde dupa o ora si atunci de parca ar vrea sa scape numaidecat de mine...
Ce ar trebui sa fac? Ar mai trebui sa fiu "prietena" cu ea? Va rog ajutati-ma! crying :*

2 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea incerca sa nu o mai cauti si sa vezi cat dureaza pana da si ea un semn de viata. Daca iti reproseaza ceva ii spui ce simti si ca te deranjeaza situatia. Daca tine la tine va face unele eforturi ca sa iesiti mai des. Daca nu inseamna ca e schimbata si nu mai are aceeasi placere sa fie in preajma ta.

| maria933 a răspuns:

Buna! Am si eu nevoie de un sfat...Eu si o fata ne cunoastem de 9-10 ani si ma intelegeam foarte foarte foarte bine cu ea.faceam aproape totul impreuna:X

Dar de cand are prieten(asta de vreo 6-7 luni) abia daca ma mai baga in seama, vine la mine doar daca are nevoie de ceva, iar daca nu are nevoie de nimic vine, sta 5 min si apoi zice ca ii este somn si pleaca.De sunat tot asa ma suna doar daca are nevoie de ceva...pe mess daca o intreb ceva imi raspunde dupa o ora si atunci de parca ar vrea sa scape numaidecat de mine...

Ce ar trebui sa fac? Ar mai trebui sa fiu "prietena" cu ea? Va rog ajutati-ma! crying :*

Scuzati-ma..."prieten" nu "prietene" ...am modificatbig grin