| maria933 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat...Eu si o fata ne cunoastem de 9-10 ani si ma intelegeam foarte foarte foarte bine cu ea. faceam aproape totul impreuna:X
Dar de cand are prietene(asta de vreo 6-7 luni) abia daca ma mai baga in seama, vine la mine doar daca are nevoie de ceva, iar daca nu are nevoie de nimic vine, sta 5 min si apoi zice ca ii este somn si pleaca.De sunat tot asa ma suna doar daca are nevoie de ceva...pe mess daca o intreb ceva imi raspunde dupa o ora si atunci de parca ar vrea sa scape numaidecat de mine...
Ce ar trebui sa fac? Ar mai trebui sa fiu "prietena" cu ea? Va rog ajutati-ma! crying :*

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu ai ce face, prietenia inseamna o intindere de mana fara a fi fortata!

| Vizitiul a răspuns:

Probabil se simte mai bine in compania acelor prietene, iar tu esti pe locul doi (un fel de solutie, solutie de urgenta.)
Te duci si o inviti la o discutie pe cale amiabila, fara modificari de tonalitate, nervi sau alte chestii demne de dispret.
Daca in urma socializarii ramane indolenta si reflecta un comportament similar cu cel anterior, o lasi sa-si vada de viata ei, ii respecti decizia.
Nu te mai implici atat de mult in relatia cu ea, folosesti un comportament pe masura celui imbratisat de ea.
O saluti si nimic mai mult.

| IcsD a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i sincer ce simti si ce crezi, daca sunteti prieteni de 10 ani va intelege. Din ce iti va raspunde iti vei da seama daca veti mai putea fi prieteni sau nu.
Explicai ce crezi si ca te simti neglijat. Succes!
Daca vrei poti sa ma tii la curent cu ce s-a intamplat! >big grin

Funditaaa?

| Escape a răspuns:

Eu zic sa ii spui in fata ce simti si sa ii mai spui ca dka ea nu mai vrea sa fie prietena cu tine ar trebui sa ii spuna

| N0 nAmE a răspuns:

EU CRED CA AR TREBUI SA ITI FACI ALTE PRIETENE PT CA LA UN MOMENT DAT ACELE PRIETENE ALE EI O VOR PARASI.
si eu am trecut prin asta...eram colega cu ea si s-a transferat la o alta sc.acolo noi colege, prietene...iti dai seama. iar eu am ramas.cryingcryingpentru ca ma intelegeam super cu ea.
acum terminam cls a8a si vrea sa mergem aman2 la acelasi liceu si sa stam in acelasi apartament.

| maria933 explică:

Buna! Am si eu nevoie de un sfat...Eu si o fata ne cunoastem de 9-10 ani si ma intelegeam foarte foarte foarte bine cu ea. faceam aproape totul impreuna:X

Dar de cand are prieten(asta de vreo 6-7 luni) abia daca ma mai baga in seama, vine la mine doar daca are nevoie de ceva, iar daca nu are nevoie de nimic vine, sta 5 min si apoi zice ca ii este somn si pleaca.De sunat tot asa ma suna doar daca are nevoie de ceva...pe mess daca o intreb ceva imi raspunde dupa o ora si atunci de parca ar vrea sa scape numaidecat de mine...

Ce ar trebui sa fac? Ar mai trebui sa fiu "prietena" cu ea? Va rog ajutati-ma! crying :*

Scuzati-ma..."prieten" nu "prietene" ...am modificatbig grin

| tina_5689 a răspuns:

Nu. Ea vrea sa te indeparteze dar fiind de atata timp impreuna ii este foarte greu, de aceea procedeaza asa.

| sebinin a răspuns:

draga maria,
Eu te sfatuiesc sa o intrebi:,,-Pe acele fete le cunosti de 6-7 luni, iar pe mine de 9ani. Daca nu mai vrei sa ma incluzi si pe mine in joaca ta ce fetele alea atuci nu ma suna sau intreba ceva pentru ca nu iti voi raspunde.,,