Eu cred ca tu nu ar trebui sa te stresezi acum, sa nasti linistita si sa il pui pe tatal copilului sa il recunoasca, daca nu sa il obligi prin instanta si sa iti plateasca o pensie alimentara pentru ca acel copilasi merita si nu are nici o vina.
Faza cu tine si cu baiatul ala e ca daca va iubeati pe cat crezi lasati tot amandoi si erati acum impreuna, doar ca tu nu ai sentimentele aceleain puternice pentru el iar el nu are incredere si siguranta la tine.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca pana ce nasti sa va dati ragaz sa va ganditi bine daca va impacati, iar daca unu din voi din nou nu e hotarat mai bine va vedeti de treaba pentru ca ai ceva mai important acum de facut (copilul) decat asta.
Mulțumesc din suflet pentru acest sfat. De geaba îl pun sa îl recunoască ca să depind toată viata de el ori cum nu poate sa îmi plătească pensie alimentara ca nu lucrează și din câte știu dacă nu are un contract de munca nu poate sa îmi plătească pensie alimentara
Nu conteaza, copilul merita sa stie cine e tatal lui si sa nu se simta a nimanui.Lucreaza nu lucreaza tata tot e, asa ca sa isi asume raspunderea la fel cum a stiut sa il faca.
Daca nu munceste oricum cand se va angaja va plati pensie alimentara din urma asa ca tot tu aica avantaj, nu lasa treaba asa.
Cam usor pui punct relatiilor. Azi o termini cu unul si deja a doua zi „te pui" in relatie cu altul. Esti superficiala. Probabil ca familia fostului stie ceva de nu il lasa sa mai vorbeasca cu tine. Sari cam usor din creanga in creanga. Nu mai amintesti nimic de copil? Ce s-a intamplat cu el?
Copilul e încă în burtica trebuie sa se nască luna viitoare. Abia aștept sa se nască și sa fie sănătoasă o sa lupt pentru ea și o sa încerc sa ii ofer tot ce ii trebuie și am hotărât sa o cresc singura fără tatăl ei
Si tatal ce parere are de hotararea asta a ta?
Iar baiatul care s-a impacat cu fosta de sarbatori, dar vrea sa o lase pentru tine, stie ca esti insarcinata?
Am intrebat foarte serios. Daca imi spui promit sa iti dau un sfat bun.
Cu tatal copilului nu mai păstrez legătura. Ma dezamăgit foarte mult și cel mai mult ma dezamăgit ca nu și-a respectat promisiunile care le-a făcut când a aflat ca sunt însărcinată și nu și-a luat în serios atribuțiile de tata și pare ca voia sa lase asa totul in seama mea și în plus îmi cerea și socoteala ca de ce ma duc sa dau bani la doctori ca să fac analize ca să ii strâng ca sunt bani aruncați aiurea și multe altele. De asta am și hotarat sa ma despart de el și sa îl exclud din viata mea și a copilului. Da fostul știe ca sunt însărcinată chiar uneori ma întreabă cum a fost la control și vrea sa vadă poze de la ecografie și ma întreabă ce mi-a zis doctorul
Bravo. Bine ai face, chiar daca va fi greu pentru tine. Succes!
Bine.Acum n-am sa stau sa fac analiza pe text (las asta in seama colegilor) dar sa stii ca nu prea ai cum sa-l excluzi din viata ta si a copilului pentru ca mai nou (de prin 2011, adica) tatal are drepturi egale cu mama.Asa ca asta e raspunsul pentru întrebarea pe care urma sa o pui - te asteapta 18 ani in care o sa imparti custodia fetitei cu el, o sa primesti vreo 3 milioane pe luna, iar daca el va vrea peste vreo 3-4 ani (sau mai devreme) sa aiba copilul 2 saptamani pe luna la el, poate obtine asta, deci n-ai facut nici o fapta buna cu decizia asta a ta.Mai mult el poate opta sa nu-ti plateasca pensie alimentara, prima varianta este „plata in natura a contributiei la cresterea copilului", ceea ce inseamna ca poate sa iti vina la usa cu sacosele de cumparaturi, pampers si lapte (pentru inceput), iar iubitul asta al tau viitor, care s-a impacat cu aia, o sa-l ajute cumva si la cumparaturi in week-end, daca se vor intelege bine, ca doi viitori tati, unul bun si unul vitreg.Citeste pe net despre custodia comuna legala si custodia comuna fizica si vezi ca te cam grabesti cu „pronuntarea", aia dureaza cel putin 3-4 luni, se fac anchete sociale, dupa 2 ani trebuie sa ai loc de munca obligatoriu (asta daca ai dreptul acum la concediu post-natal), iar la tribunal mai vorbeste si avocatul lui, te intreaba una-alta si asta cu „pare ca voia sa lase" nu se admite ca proba in instanta...
In fine, iti doresc nastere usoara si revino-ti din visele asta...
Mulțumesc asa am de gând sa fac
Dacă este deja într-o relație, atunci nu trebuie să intervii.
Oamenii nu au voie să se certe.
Da dar și el cere sa ne vedem și îmi spune ca ma iubește și ma cauta și ma alinta prin mesaje și îmi spune ca vrea sa ne vedem și uneori mai rar face tot posibilul sa ne vedem chiar dacă e plecat când vine acasă face în asa fel sa ne vedem și cât nu e acasă vorbit foarte mult la telefon adică asa a fost data asta când a plecat bine ca era despărțit de aceasta fata cu care e acum și acum de sărbători s-au împăcat iarăși
Deci frectie la picior de lemn. Nu te iubeste. Si nici tu nu mi se pare ok sa sari asa de la unul la altul, apoi inapoi etc. Mai bine te-ai concentra pe copil, nu pe barbati o perioada. Si-asa nu o sa iti arda de barbati cateva luni bune de acum incolo. Plus de asta, normal ar fi sa te lupti sa faci cumva ca tatal copilei sa fie in viata ei...