Buna! Eu te/asi sfatui sa ai grija cum hotarasti. Poti sa il ranesti pe actualul daca te desparti de el! Sa nu iti para rau mai tarziu. Daca celalalt nu te/a apreciat pentru ceea ce esti tu nu merita. Acum si/a dat seama ce a pierdut dar tu esti doar confuza acum. Gandeste/te bine si fa ce iti spune inima. Ea are raspunsul potrivit! P.S. Nu te lasa influentata de nimeni! Peace!
Asculta-ti inima si fa ce crezi ca e mai bine dar ai grija sa nu regreti mai tarziu.
Practic urmeaza sa iti bati joc de actualul daca il lasi , e incurcata treaba, tu stii ce a fost in trecutul tau cu celalalt
De ce te-ai despartit de fostul? conteaza tare. daca baiatul era ok si nu v-ati despartit din cauza ca nu prea statea doar cu tine ar cam trebui sa il uiti. Te va lasa cu prima ocazie. Legat de actualul nu prea cred ca ai atat de multa iubire pentru el atata timp cat te gandesti la fostul. Sfatul meu? Niciunul nu e potrivit.
Cred ca te va ajuta acest proverb,, daca il iubeai pe primul nu te indragosteai de al doilea'' ...succes