Pai daca spui ca il iubesti dar totusi te gandesti la fostul e pentru ca presupun pe fostul l-ai iubit f mult si iti amintesti de el.e normal sa iti amintesti de el de clipele cu el poate ca chiar compari ce faceai cu el si ce faci cu actualul.Insa daca il iubesti pe prietenul tau incearca sa nu mai fi nesigura pe tine si sa ti cont de faptul ca cu el esti acum el te iubeste iar fostul.e fost si ti-a facut el ceva de v-ati despartit deci nu merita sa te gandesti la fostul si mai ales sa fi nesigura pentru actualul.incearca sa pui in calcul tot ce face frumos iubitul tau actual si sa ti cont ca te iubestesi.altceva nu ai ce face daca zici ca il iubesti pe actualul.amintirile sunt in mintea noastra ar fi imposibil sa uiti de fost e normal insa nu mai fi nesigura vezi partea buna a lucrurilor iubesti din nou si esti iubita ce tine de trecut e de trecut:*
Buna! De obicei ce e trecut ramane in trecut o prietenie e ca un" fir de ata daca se rupe si o inozi, nodul nu se vede dar se simte." E normal sa iti amintesti de fostul dar asta nu inseamna ca il iubesti esti doar confuza si poate a trecut putin timp de la despartire iar ranile nu s-au vindecat. Timpul vindeca totul! Viata merge inainte nu inapoi...alegerea e a ta! bafta!
Mai ce a fost a fost cu celalalt.incearca sa il uiti. daca o sa te gandesti tot timpu la fostul nu o sa ajungi nicairi.si daca nu poti sa il uiti renunta la actualul.gandeste-te k poate ca nu merita ceea ce ii faci:d punete in locul lui
Incearca sa uiti de 'fostul'.El a fost in trecut, tu traiesti acum in prezent.
Cred ca mereu va fi primul ...corect? cu oricati ai fi pe primul ti-l vei aminti mereu!
Pai ...prin primul ma refer la primul prieten al tau ...si eu am fost in situatia ta si am regretat mult alegandu-l pe al doilea pentru ca am constatat ca primul m-a iubit mereu chiar daca a mai fost cu alte 3 fete inaintea mea. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Gandeste-te ca trebuie sa alegi doar unul. Unul la care ti mai mult la el eu nu stiu cum este sa fi indragostit deoarece sunt mica am 12 ani si nu am simtit decat o atractie pentru 2 baieti dar nimic mai mult tu trebuie sa alegi intre fostul si actualul iubit trebuie sa alegi pe acel baiat care te face fericita.Nu te lua dupa bogatia unuia alege pe cine iubesti gandeste-te la amandoi si cu siguranta o sa-ti dai seama pe cine iubesti mai mult. Funda? Sper ca te-am ajutat.
Raspunsul este simplu. iti vei da seama care i problema doar daca ii o... din nou fostului tau prieten. si daca e mai bine, inseamna k trebuie sa te intorci la el! daca nu te simti mai bine inseamna k esti A TOTAL BIATCH! . o seara faina!