| alinamarcela a întrebat:

Buna,
am si eu o intebare pentru fete.
desi am 20 de ani nu stiu ce sa inteleg...
eu si iubitul meu suntem in anglia, dar in diferite orase, din pacate la o mare distanta. El fiind in Londra s-a intalnit de ceva vreme cu niste prieten din orasul nostru natal. Mia mi-a spus ca tine leg cu o fata anume, pe care o cunoaste de mic copil. Fata resp e fara prieten deocamdata iar cei doi vb in fiecare zii si prin mesaje si se suna reciproc.Acu cateva zile am primit un mesaj big grina iubire!
mesajul nu era pentru mine, ci pentru X-ela.Cand l-am intrebat ce a fost cu mesajul a zis, pai nu era pentru tine, ca si la X-ela ii zic tot iubire. Dezvoltand subiectul, imi reproseaza ca eu nu il alint si ca nu vreau sa vb cu el, avand in vedere ca ma suna constant si vb pe mess cu orele.
intrebarea e: Exagerez pentru ca sunt nervoasa si am indoieli?
Astept raspunsuri sincere, multumesc

Răspuns Câştigător
| XDead a răspuns:

Buna. Nu exagerezi cu nimic. Ne sta in fire sa fim nervosi si gelosi, in special pe persoanele la care tinem si pe care nu vream sa le pierdem. Poate, prin faptul ca iti reproseaza ca nu-l alinti, vrea sa-ti dea de inteles ca nu se simte destul de iubit, sau ca se asteapta la ceva mai mult de la tine. Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, cel mai bine e sa vorbesti tu cu el. Mult succes!

4 răspunsuri:
| BiancaMihaella a răspuns:

Sincer nu cred.pte ca esti o fire mai geloasa ca si mine. dar nu trebuie acum sa iti imparti prietenul cu alta. incearca sa porti o discutie cu el jh intrbl dk vr s mai fiti impreuna. dk vr spune.i sa incerce sa se schimbe jh sa iti acorde mai multa atentie... dk nu my vr va desp si asta e. iti refaci viata nu e sg baiat asa ca n-ai dc s fi tristabatting eyelashes:*... happyhappy

| AverageIAlex a răspuns:

Poti sa iti iei la revedere de la relatie.

In primul rand : O relatie la distanta nu va merge niciodata corespunzator.

In al doilea rand: Daca a aparut o fata / un baiat intre voi, chiar daca e prieten/a, tot se va intampla ceva pentru ca unul dintre voi va cadea prada dorintei.

Imi pare rau si sper sa ma insel, dar daca iti reproseaza inseamna ca are frustrari. Iar cand un barbat are frustrari, tinde sa se "razbune" cum stie el mai bine... inseland.

Bafta!

| pisoias a răspuns:

Nu cred ca exagerezi.S-ar putea sa vrea sa te pregateasca pentru o eventuala despartire folosind ca si motiv ca nu-l dezmierzi sau chestii de genul acesta.Simplu fapt ca ti-a spus ca si X-elei ii spune tot iubire ar trebui sa-ti dea mult de gandit. Cred ca discutie sincera dar de preferat fata-n fata ar lamuri situatia.Noroc.

| cotcodac4 a răspuns:

Cred ca nu stii ce fel e in londra in cluburi cand te duci si agati ce vreii imediat, sau pe strada