| AnyAda a întrebat:

Acum doua zile am fost la o petrecere, unde am intalnit un baiat foarte dragut, cu care am dansat foarte mult. Si am vorbit cu el si mi-a dat de inteles ca ma place, dar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Cum ar trebui sa il abordez? Adica as vrea sa vorbesc cu el, dar nu-mi place sa fiu eu cea care face primul pas! Deci, idei? VA ROG!

Răspuns Câştigător
| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Înstr-o relație,nu numai băiatul fgace primul pas. Dacă,de exemplu, vrei să-l suni, îl împingi de la spate.Primul pas înseamnă să îi propui tu dacă vreți să fiți împreună. Dacă vă întâlniți undeva, încet-încet vă expuneți amândoi sentimentele și poate iese ceva.În general, băieții nu așteaptă de la fete.
SUCCES!

3 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E usor. Urmareste-i cercul de prieteni si prietene,integreaza-te incet si la urmatoarea petrecere te va observa in mod sigur si veti dansa iar si,din dans in dans, mai una alta, ma-ntelegi si tu...

| EmySweety a răspuns:

Nu as vrea as te supar cu raspunsul meu dar de obicei "prieteniile" astea incepute la o petrecere nu sunt de durata. Sunt lucruri pe care le faci atunci pe moment pentru ca nu il cunosti, si el de asemenea. A doua zi totul e sters cu buretele. Dar, asta nu e valabil in toate cazurile asa ca, daca vrei sa mai vorbesti cu el fa tu primul pas, fara sa te gandesti ca poate ar trebui sa il faca el.

| RayOrso6153 a răspuns:

Sunt baiat.Crede-ma ca la oricare baiat ii place sa inceapa o fata. Sper ca te-am ajuatat.