| Deyutzaa a întrebat:

Am o prietena care in ultima vreme s`a mai schimbat si ma cert cu ea destul de des de ex. vorbeam cu ea pe mess si am uitat sa-i spun brb pana la bucatarie s`a enervat degeaba si mi-a spus ca numai ma suporta. Imi este prietena adevarata? Va rog ajutati`ma ca numai stiu ce sa fac cu ea dau funda!big grin

8 răspunsuri:
| dyana_6840 a răspuns:

Daca ati fi fost prietene adevarat nu v-ati fi certat din orice nimicuri. Eu zic sa o lasi in pace fa-ti prietene adevarate

| Sedativ a răspuns:

Are probleme pe acasa mai mult ca sigur, asa patesc si eu cu unii, isi varsa nervii pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate s-a intamplat ceva intre voi si de aceea se comporta asa ciudat cu tine.Ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa vezi ce o deranjeaza cu adevarat la tine.happy

| strawberry03 a răspuns:

Prietena adevarata?!?! Cred ca glumesti, poate ca ai suparat`o intr-o zi mai tare si nu ti-a spus, dar in schimb se razbuna si gaseste motiv sa se certe din orice. Cel mai bine are fi sa vorbesti cu ea si sa o intrebi ce are. Poate e vreo problema la ea in familie si e mai mereu furioasa si de aia se descarca si pe tine. Daca nu vrei sa vb cu ea, poate ar trebui sa o lasi o perioada si isi va da seama singura ca a gresit, si isi va cere scuze. Daca nu inseamna ca pur si simplu nu`i o prietena adevarata. Bafta, sper sa va impacati!

| elenutza7275 a răspuns:

Incearca sa va intalniti si sa o intrebi de ce se poarta asa, afla daca cumva a deranjat-o ceva de care tu nu ti-ai dat seama, sau poate cineva se baga intre voi. Consider ca ar trebui sa vorbiti. succes!

| IceCreamDoll a răspuns:

Cu totii avem certuri si in familie, si cu prietenii. Spune-i ca te deranjeaza comportamentul ei si ca daca nu o sa se schimbe o sa va stricati prietenia. Si eu am o prietena care facea fite, dar pana la urma ne-am impacat. Ideea este ca trebuie sa te impui daca nu iti place ceva la o persoana si sa-i spui adevarul. Succes cu prietena ta, sper sa se comporte normal! :*

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Prietenia, nu se rezuma la anumite momente proaste! Adica poat era intr-o stare proasta sau daca se enerveaza asa des este problema ei de ce! Eu zic, ca pentru o perioada sa nu o bagi in seama prea mult, sa fi ai rebela cu ea si vei vedea ca daca iti este prietena adevarata si este atat de desteapta incat sa isi dea seama ca a cam gresit fata de tine, se va intoarce! Stii cum se zice!,, Daca ii iubesti lasa-i liberi, iar daca te iubesc se vor intoarce! '' Sper ca te-am ajutat kiss

| IceCreamDoll a răspuns:

Cand o sa dai funda aia?