| gagaangel a întrebat:

Buna
am si eu o intrebare... ce le place baietilor cel mai multe adica cei incanta si ce ii deranjeaza? mersi mult:X

Răspuns Câştigător
| Adu_3341 a răspuns:

Pai depinde ce le place si ce ii deranjeaza.Depinde de caracteru fiacarui.De exemplu unui baiat ii poate place fetele brunete si sa ii displaca plimbarile. Depinde despre ce baiat este vorba.happyVezi si tu, cunoaste'l si apoi o sa vezi ce ii place si ce nu.Si vorbind in general, baietilor le plac fetele tupeiste, in sensul bun al cuvantului, cu care sa aiba ce vorbi, cu care sa nu se plictiseasca si le displace opusul acestor calitati si in general nu suporta fetele ipocrite. happy

8 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Sunt baieti carora le palce sa mearga la cumparaturi sa bea cafeluta cu iubitu(gay)si ii deranjeaza cand cineva ii face homoxexuali jegosi

alti le palac meciurile berea femeile/fete si ii deranjeaza un telefon in timpul... unei partidebig grin

| εїз a răspuns:

Ma deranjeaza prostia/tampenia unor fete. si fizionomia unor fete. si chiar si moralul. De placut imi place sa ies in oras, sa ma plimb, sa-mi fac prietenii noi, sa ies cu fetele la suc. cu prietena. sa fac ceva nou. sa ma duc la mare.si ma incanta foarte mult creativitatea.

| mihaelutzamy a răspuns:

Nu stiu...adica...pfff:-\

| moonY a răspuns:

le place football-ul& berea, ii incanta revistele playboy.
ii deranjeaza faptul ca nu anunti ora la care ajungi acasa.nimeni nu vrea sa fie prins, de catre iubita, in pat cu alta/altul

| Bacemi a răspuns:

Imi place o fata care e simpatica, o fata simpla prin atitudine dar care are grija de aspectul ei si care stie sa se faca placuta. Imi plac fetele care sunt sincere insa tot au un mister aparte.

Urasc fetele prefacute, care urmaresc ceva, care mint si sunt ipocrite. Nu imi plac fetele care arata de parca se pun pe taraba la vanzare.

| atianin a răspuns:

Foarte multe lii incanta si foarte multe ii deranjeaza ai putea sa scrii cateva carti.
Daca vrei sa stii pentru tine cel mai bine le afli din proprie experienta, difera de la un baiat la altul.

| pknike a răspuns:

Cheap Levis Shoes,Cheap Polo Shoes,Gucci Sneakers

Cheap Levis Men Shoes Paypal ( www.pknike.com )
Wholesale Dolce Gabbana Shoes ( www.pknike.com )
Cheap Air Jordan Sneakers Paypal ( www.pknike.com )
Cheap Sell Polo Men Shoes ( www.pknike.com )
Discount Puma,Lacoste Trainers ( www.pknike.com )
Authentic Men & Women Footwear ( www.pknike.com )
Paypal Gucci,Prada Sneakers For Sale ( www.pknike.com )
Cheap ED Hardy,Supra Shoes New ( www.pknike.com )
Cheap Discount D&G,Evisu Sho
Paypal Wholesale Coogi,Armani Shoes ( www.pknike.com )
China Supply Timberland Women Boots ( www.pknike.com )
Cheap Mauri,Hogan Shoes Dealer,Fanchiser Prada Shoes,Gucci Shoes China Market Wholesale Sandals s,T-shirts,Purses ( www.pknike.com ),Jean

All Products High Quality + Lowest Price !
Our Website: http://www.pknike.com ( Accepted Paypal Payment )
Mail: pknike888@yahoo.com.cine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de caracterul fiecarui baiat big grin