| Elena9328 a întrebat:

Buna! Am si eu o intrebare. Ce poti face atunci cand persoana care spune ca te iubeste si iti arata unele chestii privind acest lucru, dar totodata aceasta persoana isi tot cauta trecutul si urmareste constant activitatile? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

Bună!

Este o diferență mare în a spune „te iubesc" și a simți iubirea respectivă. Persoana respectivă probabil chiar te iubește dacă spui că îți arată lucrul acesta cât de cât, dar nu e bine nici să ignori faptul că are probleme cu trecutul său. Aici, cel puțin eu consider, că nu ai cum să îl ajuți, ci el trebuie să se ajute singur, să vadă singur că prezentul este mult mai bun decât trecutul. Poți doar să îl susții în vindecarea lui de acest lucru și, de altfel, cred că ar trebui să comunicați despre această problema din moment ce formați un cuplu, dacă formați.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când își caută trecutul, încearcă să scape de el.
Te iubesc este o teorie. Să petreci timp cu el împreună. Atunci nu faci tu ceva, ci faceți ceva împreună. Astfel acel te iubesc se transformă în ceva concret și prezent, care face ca trecutul să râmână în urmă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Il provoci sa te intrebe, nu sa faca anchete. Vorbesti deschis cu el, iar daca nu se calmeaza, ai de a face cu un paranoic/gelos.

| Mosotti a răspuns:

Si ce conteaza ca isi cauta trecutul atat timp cat ti-a aratat ca te iubeste? Lasa-l sa-si caute trecutul cat vrea, cont cum se comporta cu tine, atat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Gasesti unul mai putin obsedat...

| Lioana a răspuns:

Ofera-i un prezent de neuitat, ca sa uite de trecut.

| Ciprian09 a răspuns:

Poate este doar curios!

Răspuns utilizator avertizat
| HelpingHands a răspuns:

Probabil că ai vrut să scrii "îți" caută trecutul.

Dacă e interesat de trecutul tău înseamnă că nu apreciază prezentul!

| felixf a răspuns:

O persoana care isi cauta propriul trecut, adica fostele lui prietene este ori curios, ori vrea neaparat sa compare ce a pierdut cu ce are acum. Daca te-ar iubi cu adevarat nu si-ar revedea fostele prietene. Cred ca nu a reusit sa scape total de ele. Despre ce varsta vorbim?

| Elena9328 explică (pentru felixf):

23.

| felixf a răspuns (pentru Elena9328):

Pana la varsta de 25 de ani se zice ca omul se coace la minte, adica devine mai stapan pe ceea ce face, ceea ce simte, ceea ce gandeste. Deci mai poti astepta doi ani cu el si vezi dupa cum reactioneaza happy. Alegerea este a ta, ai timp sa astepti? Vrei sa astepti? Ai rabdare cu el? Crezi ca poate sa faca ceva sa se schimbe. In viata, exista cicluri din 7 in 7 ani omul se schimba. Poti astepta sa treaca de la un ciclu la altul si sa vezi daca se schimba ceva. Viata in ziua de azi este doar rabdare. rabdare care din pacate ne-a fost luata in momentul cand tehnologia IT ne-a invadat si noi am acceptat-o cu bratele deschise.

| Daz01 a răspuns:

Cred că poți face în așa fel încât să-l asiguri că trecutul este trecut și îți dorești un prezent și un viitor alături de el. Oferă-i toată siguranța de care are nevoie încât să nu se mai teamă de trecut.