Eu sunt una dintre femeile care au facut tratament la Sovata si iti spun ca a avut rezultat. Este o statiune frumoasa, linistita in judetul Mures si face tratament cu namol si apa sarata, are medici balneologi competenti si amabili si sunt sigura ca te vei simti bine si vei avea rezultatele dorite.
Multa sanatate si sa devii "mamicuta" cat mai repede, asa cum iti doresti.
E adevarat. Eu locuiesc cam aproape si stiu multe cupluri care au reusit sa aiba copiii dupa tratament la Sovata. Trebuie sa stati intre 10-14 zile ca sa aveti rezultate.
Am fost si eu, dar nu am fost pentru ceva anume, am fost in-tro excursie, oamenii de acolo sunt ff de treaba, am auzit de multe femei care au fost acolo sa fac copii, am stat de vorba cu una si mi-a zis asa " nu aveam copii si am venit aici, am 5 copii acum si sa ai sanate tu la cate avorturi am eu facute"
Pai este ok din punct de vedere in privinta statiunilor pentru tratamente, ar mai fi si herculane, sincer eu ti-as spune sa te duci infiecare statiune cu ape termale sau alte chesti de genu pentru ca iti garantez ca nu ai ce pierde acum nu stiu cat de bune sunt pentru infertilitate, is mai renumite pentru boli de inima sau romantism sau altele ma rog nu vreau sa te descurajez oricum ar fi de preferat sa mergi noroc si sper ca o sa aveti o echipa de fotbal in curand succes
Sunt recomandate si chiar vestire pentru asa ceva, circula la un moment dat si o poezie :
Lacul Ursu, mare hot,
Face copii fara ...sot!
Acum lasand gluma la o parte, nu strica sa incerci, am auzit cazuri care si-au rezolvat astfel problemele.
Mult succes la bebe!
Este un loc frumos intre munti cu lacuri cu apa sarata. Aerul curat de munte se simte cel mai bine dimineata.multa lume merge acolo pentru diferite tratmente nu stiu exact pentru ce boli. este o statiune foarte frumoasa si daca mergeti cu masina nu pierdeti ocazia de a vizita si salina Praid si Corundul unde sunt obiecte de artizanat precum la Horezu. Daca ai nevoie de cazare acolo da un mesaj pentru ca am pe cineva acolo care ofera cazare.
Este un loc minunat, in plus este adevarat ce se spune despre tratamentele de acolo, eu am o matusa care a mers la lacul Ursilor si au fost intr-adevar rezultate. N-ar fi rau sa incerci, daca pleci iti urez distractie placuta si poate vine si barza.SUCCES
Buna,
Toate sfaturile sunt foarte bune, si eu cred ca ar trebui sa mergi la Sovata.
Dar, iti mai pot recomanda, pe langa tratamentul de la Sovata, un tratament cu produse din plante: pentru tine - Feminine Herbal Complex (2 tbl/zi); pentru sotul tau - Masculine Herbal Complex (2tbl/zi). Daca vrei sa le incerci (nu-ti pot face niciun rau - garantez, si eu am folosit Feminine Herbal Complex) imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com