Pai daca v-ati pus de acord sa va intalniti inseamna ca impacarea ii pe drum.
Mi se pare ca nu ai fost tu insati cand ai facut asta, si poate si el a remarcat lucrul asta, si nu cred ca ii va fi greu sa acepte o scuza spusa din inima. Va urez multa fericire (si un gram de intelepciune)
Pai daca v-ati pus de acord sa va intalniti inseamna ca impacarea ii pe drum.
Mi se pare ca nu ai fost tu insati cand ai facut asta, si poate si el a remarcat lucrul asta, si nu cred ca ii va fi greu sa acepte o scuza spusa din inima.
Va urez multa fericire (si un gram de intelepciune).
Pai va intalniti si vorbiti si ii spui ca il vrei inapoi. Care e intrebarea de fapt?
Pai am fost si eu in situatia asta... sp ca nu ti ai dat seama la inceput ce faci ca stii tu doar atunci cand pierzi pe cineva iti dai seama cat de mult tii la acea persoana si ca regreti ca ai facut chestia asta si sa ti mai dea o sansa...(sigur o sa ti dea o sansa) SUCCES:*
Atunci cu prima ocazie vorbeste deschis cu el, spune-i ca iti pare rau pentru ceea ce ai spus, pentru ca nici tu nu iti doresti sa va despartiti si intrebi daca se mai poate salva ceva, daca te accepta inapoi.Multa bafta!
Daca ai tinut si tii la fel foarte mult, trebuie sa ai un motiv bineintemeiat pentru care i-ai dat papucii, iar daca nu eu zic sa mergi si sa vorbesti cu el si sa ii explici ca ai gresit. iar daca sentimentul e reciproc ar trebui sa inteleaga ca ai facut o greseala.Succes!