| vyvy20062 a întrebat:

am si eu o intrebare:e bine la 20 de ani sa dai nastere unui copil? Mi-l doresc tare mult.Precizez ca sunt casatorita, avem unde locui iar sotul meu are servici si ne poate intretine pe amandoi.Era sa uit locuiesc cu parintii mei iar mama mea ma poate ajuta.

12 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este foarte bine, si iti mai spun un lucru :nu renunta niciodata la prima sarcina! Nu te teme de greul vietii, acolo unde exista dragoste si intelegere, poti face si o scoala, te poti si angaja, iti poti face si o casa, samd. Dar daca le ai pe toate si nu poti avea un copil, ce sens mai au toate! Sanatate si nastere usoara!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca e prima sarcina, va iubiti, sunteti sanatosi si nu fumezi/ati, fa-l! Cu cat inaintezi in varsta, va fi mai greu cu rabdarea! Profita ca poti avea si parintii bunici, care acum! inca te mai pot ajuta! - mai tarziu, nu se stie! - o bona e o straina, e si riscant, etc... Hraneste-te sanatos, misca-te, asculta muzica, - mai ales Mozart! - mangaie burtica si vorbeste-i, ca si cum te-ar intelege, si o sa fie bine! Multa sanatate si success!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sunt de acord cu auran.are foarte mare dreptate.incearca sa te realizezi tu...si abia dupa aceea sa faci un bebebatting eyelashes

| EUSIATIT a răspuns:

Deci esti insarcinata dar nu ai sp cite luni de sarcina ai. DAR oricum sa inteleg ca esti hot sa l faci. ok ERA bine daca eveai si tu serviciu sa poti beneficia de acei bani pentru copil ca ti vor trebui destui chiar daca ai as din partea parintilor. NU vreau sa fiu rautacioasa dar cred ca te ai cam grabit UN copil e totusi o mare reponsabilitate si era bine sa va mai cunoasteti mai bine ...sa nu vedeti peste 2 3 ani ca va ti pripit. OK asta este sa fii sanatoasa asta a fost parerea mea ai cerut parere si mi am spus-o deciziile va apartin

mlm
| mlm a răspuns:

De ce sa nu fie bine sa nasti un cxopil care este rodul dragostei a doua persoane care se iubesc, de multe ori un copil aduce multa fericire in casa, nu are nimic ca nu stii inca ce sa faci sau7 cum sa ai grija de el, daca ai si ajutoare este cel mai bine, mama ta cu siguranta iti va fi de foarte mare ajutor si noi avem copiii si nu ne-am nascut invatati, am reusit sa invatam si noi cum sa-i crestem si cum sa-i educam.

auran
| auran a răspuns:

Hotararea o puteti lua numai tu si sotul tau... daca ar fi dupa mine (daca nu as fi insarcinata deja, chiar esti?), as mai astepta. As urma niste cursuri de specializare (asta daca nu doresti o facultate) cu ajutorul carora sa pot face o meserie sa nu depind peste ani de banii sotului sau a parintilor...

| rozalia25 a răspuns:

Din punct de vedere medical si psihologic(diferenta parinte copil) e chiar ideal sa ai un copil intre 20 si 30 de ani. Mai tarziu e mai greu.
Fa-ti analizele sa fi sigura ca esti sanatoasa si mergi la un medic ginecolog pentru o ecografie sa fie ovulatia si endometrul ok pentru bebe.
Bafta! :* Sa fi fericita!

| Abcfunny a răspuns:

Sigur ca poti sa te mai incurajez si eu "mama m-a facut la 19 ani, la 20 deja ma avea"

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vyvy esti fericita fata. fata de multe fete de seama ta. fa copilul fiindca e bine acum cat esti tanara si lasi o buna mostenire genetica.si vei fi inca tanara cand vei avea o domnisoara. felicitari. sa fiti iubiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea nu vad ce va mai lipseste ...altceva decat un copilas care sa va dea manuta sa gangureasca, sa creasca odata cu voi? Stii e cel mai frumos lucru care li se poate intampla la doi oameni care se iubesc! E foarte bine asa ca succes!

| zemantex a răspuns:

Cred ca te referi la 2 aspecte: 1. E safe dpdv medical sa nasti normal pana la 32-35 de ani, daca e prima nastere. 2. cred ca ti-e frica de fapt sa ai un copil. (d'aia tot explici ca ai o armata de oameni care sa te sustina). Renunta la frica si da-i drumul. E o experienta inedita. Succes!