| KiduuPink a întrebat:

Am si eu o intrebare.Eu si my BF(cea mai buna prietena) ne intelegem de minune. Dintr-o data apare o colega care doar dupa ea umbla, iar ea mi-a fost fosta Bf, si o ia pe my best friend(ultima) cu ea peste tot si nu ma lasa nici sa vorbesc cu ea, iar my best friend e indiferenta la ce se intampla. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat un lucru asemanator.Din,, experienta''iti pot spune ca exista 2 variante:
1.Deveniti toate 3 BF.
2. Vorbeste cu (ultima) BF si spune-i ce ne-ai spus si noua. Daca iti e prietena adevarata va intelege Si prietenia voastra va reveni la normal.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

8 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Vorbeste cu actuala ta prietena si explica-i. Daca nu intelege, inseamna ca nu te apreciaza ca prietena, si da-i cu flit. Vei avea parte de altele.

| Valisha18 a răspuns:

Intreab-o de ce nu se comporta ca inainte! Daca nu discuti cu ea serios, nu o sa afli niciodata ce se intampla. Poate ca ai facut ceva care a deranjat-o, sau alte chestii. Poate ca trece printr-o perioada mai dificila ori parintii ei nu te plac si i-au interzis sa se mai vada cu tine ( mie mi s-a intamplat). Daca ti totul in tine, doar vei suferi!

| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Am uitat sa-ti zic ceva! Daca vrei sa incercati sa fiti toate 3 BF nu trebuie sa fiti geloase(dar sa stii ca merge).Ti-am zis ca am trait ceva asemanator.Noi am incercat sa fim toate 3 BF si a mers perfect:d...SUCCES!

| KaRy a răspuns:

Se pare ca nu iti este chiar o BF daca iti face asta.

| Maariiaa97 a răspuns:

Eu zic sa incercati sa fiti toate trei prietene. Daca fosta ta prietena nu-i de incredere explica-i asta actualei tale prietene. Acum depinde si de ce varsta ai. De exemplu eu in clasele 1-4 aveam niste colege tare fitoase. Se impacau, se certau... in fine. Din clasa a v - a, lucrurile s-au schimbat radical: am inceput sa ne intelegem bine cu toate; chiar si fata pe care nu o suportam mi-a devenit buna prietena. Acum in a vii-a (de-acum a viii-a) clasa mea e chiar unita. Tot timpul colegii isi sar in ajutor etc. Deci incercati sa fiti prietene toate, iar tu daca nu te intelegi prea bine pe fosta ta prietena, icearca totusi sa o suporti; cred ca relatia voastra se va regla si oricum poti sa o mai inviti pe la tine pe actuala ta prietena sa iesiti impreuna etc. happy

| starcicky a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat aproape la fel(Eu nu aveam o fosta BF pentru ca eu si BF, care acum este doar o colega, ne cunoastem de la 3 ani, acum am 14 si ea este cu un an mai mica decat mine)Oricum...Noua ni se spunea "Siamezele" sau "Gemenele" pana cand a trebuit sa facem o piesa de teatru pentru ora de engleza si a venit o fata care era mai apropiata de ea si i-a zis ei :"Stiu ce sa facem:Noi doua suntem niste Gemene pierdute pe Marte, iar ceilalti sunt extraterestrii.Normal ca m-am suparat pentru ca stiam ca fata asta(pe care nu am placut-o niciodata) este o scorpie si a facut-o special. Apoi (fostul) BF meu i s-a urcat la cap si a inceput sa i se urce la cap:tipau amandoua la toti din echipa. Ce-am facut? Am plecat acasa pentru ca toti eram tratati ca niste fraieri.Cand imi faceam ghiozdanul acolo (pentru ca eram la scoala, ramaseseram dupa ore)a intrebat BF doar o data : "Ce faci?!" pe un ton pe care ma jignea normal.Cand am terminat, nu am spus la revedere la nimeni.Stiti ce au inceput sa faca dupa aceia? Inaintea orei de matematica la care toti sunt speriati(chiar si cei mai buni),vroiam sa ma asez in banca si ele care erau in fata mea au inceput sa-mi impinga banca cu scaunele lor,eu neputand sa ma asez,apoi ele au ras si au batut palma. Daca nu eram pe scaun cand venea profesorul de matematica ma ardeam.Le-am iertat pentru ca m-au jignit,barfit,lovit, folosit ca pe o carpa etc., dar asta nu inseamna ca trebuie din nou sa le las sa-mi faca asta. Iarta-ma pentru ca am vorbit prea mult despre mine...Incearca sa nu iti faci dusmani,nu este bine pentru nimeni. Daca ea nu realizeaza ca tu esti mai buna ar trebui sa o lasi in pace. Dupa ce eu nu am mai fost prietena cu fostul meu BF am gasit o fata care ma face sa rad,sta cu mine, nu ma foloseste, prietenia noastra se bazeaza pe foarte mult respect.Gandestete la prieteni pe care inca nu ii cunosti si fericirea pe care nu o ai.Succes si daca vrei sa-mi zici ceva trimite-mi un mesaj.

| maria_4358 a răspuns:

Mi s-a intamplat las-o impace sa-si vada de drumul ei nu conteaza ca suferi pe moment o sa suferi si mai mult daca nu o sa faci ce tiam spus ptc te va lasa cu ochi-n soare si vai suferi mai mult

| ingerash01 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asemanator nu incercati sa fiti toate 3 bff ca atunci ii pericol am incercat asta si a iesit nasphaa fi bff cu aia cu acre te intelegi mai bnn casa va impacati trebuie sa ii zici niste lucruri care sa ii ajunga la inima tot ce ai facut tu pentru ea si acum cum te treteaza... o sa vezi asa o sa isi dea seama ca a gresit big grin funda:O3