Sigur ca da, cazul meu e la fel. Iar tu nu trebuie sa faci comparatie intre relatia actuala si cea din prezent.Trebuie s-o iei de la capat, dar sa nu repeti greselile din trecut.Si inca un lucru important, trebuie sa te dedici acestei relatii, lasand la o parte suferinta din trecut, deoarece altfel nu va merge.
De ce, nu! Nu trebuie generalizat, nu toti barbatii sunt la fel! Un singur sfat iti dau si cred ca este esential:nu face comparatie cu primul, fiecare are personalitatea lui, felul lui de a fi.Deci, daca primul nu-ti va fi sablon, totul e ok! Si nu uita :in viata esti datoare sa lupti pentru fericirea ta si a copilului de langa tine, sa iubesti si sa fii iubita!
Da, eu cunosc cazuri de femei divortate cu copil, care s-au recasatorit si au o casnicie fericita cu al doilea sot.
DA buna intrebarea. de ce nu. dar un barbat care a fost prostit de o,,,, asa zisa mama si l a lasat cu copii si a plecat in SPANIA ...cum este poate avea incredere in femei...
Draga anne,
Am citit raspunsurile de mai cu aceeasi curiozitate cu care citesc raspunsurile oricarei intrebari. Am observat ca s-a pus mult amprenta pe faptul ca la destramarea unei relatii ( indiferent de durata ) femeile cad partea vatamata; iar eu tin sa spun ca nu este deloc asa, si un barbat poate suferii.
Acum sa vorbim si de intrebare, Increderea nu se pierde niciodata in totalitate, in primul rand trebuie sa credem in propriile forte; daca orice persoana s-ar da batut dupa o dezamagire, unde s-ar ajunge? Este foarte adevarat ca o femeie trecand printr-un prim esec ( in care a pus suflet, a iubit; apoi s-a trezit singurica ) sunt foarte reticente; in prima faza se-nchid in ele, apoi cauta un sfat unui apropiat, iar cu trecerea timpului dispozitia ii creste, dar cand vine vorba de o noua relatie ii este foarte greu. In primul rand (ca-n orice relatie la inceput ) trebuie sa se cunosca mai bine, iar asta inseamna rascolirea trecutului ( pe care doar ce-l uitase ) si avund imagini vii in minte si retraind o clipa de amar, natural ii vine greu sa inceapa relatia.
Parerea mea generala despre acest fapt, este ca majoritatea cazurilor se comporta "xerox" dupa un tipar care circula pe la tafasuri ( adica daca aude ca o prietena s-a despartit, apoi si-a gasit pe altcineva si nici atunci n-a mers -- se gandeste ca nici ei nu-i va merge bine si de-aici si lipsa de incredere ).
Oricine ( indiferent de sex ) trebuie sa vada viata cu optimism, cu incredere, sigur de propriile puteri.
O zi placuta, iti doresc pofta de viata!
Depinte de taria fiecaruia in parte si daca e stabilit de la inceput, numai sa accepte si copii.
Femeile singure cu copil nu poate sa-si refaca viata in final barbatii nu accepta un copil iese cu probleme.Eu mi-am aduc fetita in spania pentru ca am o relatie cu un spaniol si acum s-a terminat trebuie sa ma intorc in tara foarte greu o sa-mi fie.Nu aveti incredere in barbati. In lumea asta numai doi barbati sunt importanti pr o femeie tatal si fratele restul gunoaie eu am suferit si inca sufar mult.
Sigur ca se poate, sa-ti faci o alta viata, cheia este sa-ti doresti cu adevarat ca asta sa se intample.eu sunt singura cu doi copii si am doar 26 ani si da! ma simt singura si mai nefericita, dar nu vreau un al doilea sot, de ce? nici eu nu stiu! oricum pentru cei ce vor o familie, incercati, ce aveti de pierdut!
greieras întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: