Auch! Invita-l in oras si vorbiti.Trebuie sa purtati o discutie fata in fata.Eu zic ca trebuie sa lupti pentru dragoste, asta daca-l iubesti foarte mult si esti sigura ca si el te iubeste. Spune-i ca a fost o chestie de moment si ca nervii te-au transformat intr-o persoana ce spunea vorbe aiurea, negandite. Daca te iubeste, te va intelege cu siguranta! Daca nu, o lasi pierduta. baieti mai sunt! Te pup.
Tu te-ai certat cu el si tu l-ai pus pe liber. Daca vrei impacare tu trebuie sa faci primul pas, dar dupa cum te vad ca vorbesti am impresia ca iubirea ta s-a racit si chiar nu mai are rost pentru voi sa mai incercati. Analizeaza-ti bine sentimentele si vezi din asta ce sansa are relatia voastra.
Si citeste 1 Corinteni, cap. 13, poate vei invata ceva de acolo. :-\
Pace
Deci... sunt 2 motive pentru care probabil ca nu te-a mai cautat: unul este acelasi cu motivul pentru care i-ai spus ca sa terminati relatia (adica nervii) iar al doilea ar fi faptul ca ai spus asa ceva. Oricat de tolomac sau de destept ai fi, asemenea vb dor atunci cand vin de la persoana iubita.
Tu nu ai de ce sa lupti pentru relatia asta pentru ca nu ti-o ameninta nimeni. E vorba de orice altceva (intelegere, regret, explicatii, scuze, etc) numai de lupta nu. Din contra ar fi mai bine sa ii spui ca il iubesti, sa il convingi ca nu ai vb serios cand a fost vb de despartire si sa incerci pe cat posibil sa te abtii pe viitor de la asemenea cuvinte. Ma mir ca te miri ca nu te-a mai cautat. Eu te sfatuiesc sa il cauti tu, nu sa astepti sa te caute el. Si asta pentru ca tu ai adus in discutie ceva pe care chiar tu il regreti. Asta numai daca este vb despre 2 oameni si despre sentimente. Altfel, daca e vb de atractie, instincte sau profit si nimic mai mult, balta e plina de peste. Sunt masculi pretutindeni. La fel sunt si femele. Deci amandoi ati fi ok din pctul asta de vedere.
Si inca ceva. Daca e vb de iubire conditionarile gen "daca ma iubeste o sa(... nu stiu ce)" nu isi au rostul. Iubirea implica si vointa (de ambele parti), nu numai atractie.
Mult succes!
Dezamagita de viata ta de dupa despartirea de fostul tau, s-ar putea sa ai tendinta de a te intoarce la el doar pentru ca nu te vezi reusind intr-o alta relatie. Daca iei o astfel de decizie, e putin probabil sa fii fericita alaturi de el. Pentru ca impacarea nu va insemna rezolvarea problemelor, ci resemnarea in ele. Si chiar daca intr-o prima etapa o sa va lasati purtati de entuziasm si pasiune, daca nu va rezolvati si problemele, cat de curand relatia va ajunge in acelasi impas, iar voi veti avea si mai putina energie pentru a lupta pentru ea. Daca relatia s-a terminat din cauza unui conflict pe care nu l-ati putut rezolva, poati trai cu sentimentul ca acest lucru se va putea intampla din nou oricand, asa ca esti mereu in garda. Fiind insa in garda, pui un surplus de presiune in relatie si, daca lucrurile nu se vor rezolva mai devreme sau mai tarziu, aceasta tensiune se va aseza ca o rugina pe relatia voastra.mult succes
Cum adica sa o lasi pierduta? Dupa 3 ani? Fataaaa... du-te la el si spune-i ca a fost o prostie de moment, cere-ti scuze. Daca va iubiti de ce sa lasati o cearta sa distruga ce ati construit voi atita timp? Deci Nu!
Eu zic sa te duci sa il cauti si sa ii ceri scuze daca il iubesti.Incearca sa salvezi relatia daca va iubiti ca trei ani de zile nu sunt de ieri de azi. Spune-i ca iti pare rau si ca vrei sa va impacati.Multa bafta!
Aw. vorbeste cu el despre asta. vorbele spuse la nervi chiar dor cateodata, mai ales ca este vorba de o relatie de 3 ani.insa tu nu ar trebui sa ne asculti pe noi...ar trebui sa iti asculti inima