| elena_2558 a întrebat:

am si eu o intrebare pentru cine vrea sa-mi raspunda, deci eu cunosc un baiat de foarte mult timp, e dragut, amuzant, simpatic, e de varsta mea. il plac si ma place si el. inainte imi spunea ca ma place si ca ma iubeste, dar n-a mai zis apoi, dar stiu ca inca ma place, faza e ca este si timid deci cred ca asta explica tot. deci acum el inca mai imi zambeste, e dragut cu mine chiar si prietenii mei sunt de acord. asa, de cateva luni am mai cunoscut inca un baiat la fel de dragut, mai mare cu 2 ani decat mine si el imi spune ca sunt frumoasa, vrea sa fie cu mine, ceea ce baiatul dinainte nu mai zice asta... va rog, spuneti-mi ce sa fac. pe cine sa aleg? multumesc mult

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Primul baiat crede-ma ca tine la tine. Daca te-a convins si pe tine si ti-a convins si prietenii crede-ma ca merita. E normal sa nu spui zi de zi. Lucrurile acestea se arata iar tu din ce spui o face. Daca nu ai incredere ca mai simte la fel poti sa il intrebi in gluma. Ma mai iubesti? Cu siguranta o sa spuna ca da, te va saruta, te va strange in brate, etc.
De obicei iubirea se declara la inceput iar apoi nu se spune asa des dar se arata. El fiind mai timid e normal sa nu iti poata spune mereu dar il poti incuraja ta. Spune-i cat tii la el si iti va spune si el.
Baiatul nou spune, dar poate nu simte. De obicei cand spui prea des lucrurile acestea dar nu demonstrezi nimic inseamna ca esti fals, ca ai unele interese. Incearca sa il cunosti mai bine si pe celalalt dar sa nu il indepartezi pe primul. Iti vei da seama si singura care e mai potrivit pentru tine.
Eu iti sugerez sa fii cu acel baiat timid. Nu vei regreta.

12 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pe primul.

| Fredie a răspuns:

Buna. E foarte simpatica intrebarea ta. Noi aici putem sa ne dam asa cu parerea, insa in realitate este numai si numai alegerea ta. Eu as merge pe varianta baiatului un picut timid, asta asa de dragul de a raspunde la subiect sau poate si pentru ca si eu sunt la randul meu astfel. happy Multa bafta! Sa faci o alegere buna! Pa, pa.

| danbnz a răspuns:

DECI, alege cu inima... atit deci!

| hugo a răspuns:

Alege pe cine simti tu ca vrei sa fi si ca te poate iubii, trebuie sa iti dovedeasca(sau care ti-a dovedit) ca tine la tine si ca merita sa fie cu tine! Si mie imi este usor sa iti spun ca esti frumoasa si ca daca as putea ti-as aduce soarele dpa cer, dar il las acolo sa lumineze viata noastra... dar nu simt nimic cand spun asta... sper sa intelegi ce vreau sa spun!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Parerea mea e sa alegi baiatul timid, fii sigura ca nu vei regreta, fiind timid nu mai spune ca te place sau te iubeste de teama ca il vei respinge. Cel care este mai mare este mai versat, stie cum sa vorbeasca cu fetele, are experienta dar asta nu inseamna ca spune adevarul, pur si simplu poate urmari altceva.

| Bubble a răspuns:

Cainele care latra nu musca.
nu prea merge aici dar gandeste-te
cel ce spune ca te iubeste asa frum etc nu t iubeste
Alege timidulhappy daca o sa fii cu cel timid iti va spune ca estiu frum etcwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce pui intrebari la care le stii raspunsul?

| elena a răspuns:

Mai intai intreba-te ce vrea sa spuna prin "te iubesc" primul, al doilea spune ca esti frumoasa, ce inseamna asta pentru el si nu in ultimul rand de ce trebuie, sa iti alegi un prieten care sa placa prietenilor tai si nu numai tie? Oricum ar fi unul sau altul, iti recomand un prieten macar mai mare cu 2 sau chiar 3 ani decat tine. Acum alege!

| gyo a răspuns:

Cel mai potrivit ar fi primul baiat
cel de-al doilea iti face complimente doar ca sa te impresioneze, nu e vorba de iubire, pe cand la primul baiat ar putea fi vorba de iubire.
daca u zici ca primul baiat e mai timid incearca sa iei u putin intiativa, ai putea sa-i dai mai mult de inteles ca il placi, poate asa isi face si el curaj sa mearga mai departe.

succes!:*

| EUSIATIT a răspuns:

Pai trage la sorti daca ai atiti pretendenti. dar. CE virsta ai? cred ca te preocupa prea mult baietii nu crezi?

| justforyou a răspuns:

Parerea mea persoanala si in acelasi timp decizia care as lua-o si eu este primul baiat. In primul rand pentru ca ganditi cam la acelasi nivel si este mult mai usor sa va interpretati dorintele si nevoile si stai linistita daca nu ti-a mai zis poate sa fie si din motivul pentru ca tu poate nu i-ai raspuns cu aceiasi intensitate a sentimentelor si a simtit nevoia sa se retraga dar faptul ca a ramas inseamna ca nu a putut.Privind din alta perspectiva, al doilea baiat... e cam ca restul.Multi probabil iti vor mai zice cat de frumoasa esti si cat de bine arati si cat de mult te plac ei si ca vor sa fie cu tine si ca isi doresc ceva frumos cu tine si etc. Dar nu multi vor zice ca te iubesc. E o vorba:alege-l tu pe cel care te trateaza mai bine... dar tia-m explicat ce s-a intamplat cu primul baiat.Eu iti garantez ca el va fi asa cum vrei tu cand veti fi impreuna si daca iubirea asta a lui a fost persistenta in timp cu siguranta te va surprinde cat de frumos se poarta.Ai grija de tine si mult succes, scumpo!

| elena_2558 explică:

Ms mult pentru raspunsuri :*