Te poti tunde linistita, dar nu ai voie sa te vopsesti fiindca vopseaua este toxica si poate da malformatii copilului.
In ceea ce priveste tunsul, nu vad ce superstitie te-ar opri sa o faci, caci efecte adverse nu pot exista in nici un caz.referitor la opsele, la cat de toxice sunt unele din ele, imai bine asculti sfatul, desi o vopsea o data la 3-4 luni aplicata inseamna 2 vopsiri pe sarcina, deci nu e un capat de lume. daca insisti sa te vopsesti, alege o varianta fara amoniac.sanatate!
De tuns te poti tunde linistita, dar s-ar putea ca vopseaua sa nu se prinda. Exact cum recomanda stilistii cu vopsitul cand esti la ciclu : s-ar putea ca nici cand esti insarcinata vopseaua sa nu aiba efectul scontat.
Te poti tunde linistita dar de vopsit e periculos, vopseaua are efecte toxice ai putea sa ii faci rau copilului si Doamne feri sa se nasca cu probleme. Sper ca te-am ajutat:*
Cana am aflat ca sunt gravida primul lucru mi-am taiat parul, firele de par sunt de fapt celule moarte, dar se hranesc cu calciul din organism, de aia e mult mai bine sa fie scurt, sau f scurt. Pe de alta parte, vopseaua de par nu s-a dovedit ca ar afecta in vreun fel bebelusul, dar datorita schimbarilor hormonale s-ar putea sa nu prinda asa bine, si sa se si sperle mai repede de pe par, indiferent de samponul folosit... aaaaa! si asta e mai bine daca dupa ce treci de 3 luni o vei face. Eu m-am vopsit si sunt ok. Peste vreo luna ma tund iar, cat mai scurt, cand va fi mai cald. Sarcina usoara!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: