| sonny_2814 a întrebat:

Buna :* Am si eu o intrebare pentru voi tongue Cum iti dai seama cand un baiat te inseala si nu mai vrea sa fie cu tine? Aaa si care ar putea fi motivul? Dau funditaaa care ma ajuta si imi da un raspuns acceptabilwinking Mss mult :*

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca il vezi distant si nu te prea baga in seama te inseala si da motiv ca nu mai vrea sa fie cu tine pentru ca s-a plictisit de relatie sau a gasit pe alta fata mai buna decat tine.

| katy a răspuns:

Iti dai seama prin faptul ca se raceste de tine, cauta mereu motive de cearta in speranta de a te face pe tine sa te enervezi pe el si sa ii zici u pa, daca nu zici u o va zice el in fina.motivul inselaciunii e ca gaseste la alta ce nu gaseste la tine sau ca alta ii ofera ceea ce tu nu ii oferi sau nu vrei sa ii oferi

| JamesDeLa2 a răspuns:

Pai sunt mai multe semne care iti dau de gandit...de obicei nu te mai suna,e indiferent,nu iti mai acorda importanta,nu-si mai face timp pentru tine,cand esti cu el da telefonul pe silent, nu te lasa sa-i umblii prin telefon, ca sa nu gasesti vreun sms de la "amanta"! etc etc