| Alisia12345 a întrebat:

Bună am și eu o întrebare soțul meu a intrat pe un site pentru adulți și a văzut un clip cu o persoană care seamănă cu mine insa nu sunt eu știe cineva cum as putea da de persoanele din clip sau de cine a fost postat sau de unde a fost postat vă rog dacă știți ajutați mă

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Daca nu poate trece peste o minciuna, sa se duca tare! Ce sa zic.
Conteaza doar ca tu stii ca n-ai facut, asta e cel mai important! Nu conteaza ce parere are el. Daca esti impacata cu tine, e okey.
Daca te iubea cu adevarat, te-ar fi crezut, sa stii asta de la mine!

Nu s-au terminat barbatii din imprejurimi, sa-si gaseasca pe alta si sa fie sanatos, nu trage de el ca nu are sens, lasa-l sa faca ce vrea.

43 răspunsuri:
| Alisia12345 explică (pentru Alisia12345):

Eu cred că cele 2 persoane nu sunt români și dacă aș putea dovedi asta i-aș arată soțului meu

| Alisia12345 explică (pentru Mosotti):

Nu s-a luat de mine brutal dar își susține părerea și îmi zice că el nu poate trece peste daca nu ii spun cum am ajuns sa fac lucrurile alea...da cum sa trec eu peste știind că nu am făcut așa ceva în viața mea?

Mulțumesc că ai incercat sa mă ajuți nu as trage atât de el daca nu l-aș fi iubit

| Mosotti a răspuns (pentru Alisia12345):

Nu ai ce familie sa salvezi, cu cine? Cu un om care nu te iubeste si nu are incredere in tine? Aia nu e familie, poti face familie cu oricare altul care te iubeste si are incredere in tine, e f simplu.
Si chiar daca l-ai convinge desi nu o sa-l convingi ca nu esti tu, cu alta ocazia la face acelasi lucru si pe alta ramura, ca, caracterul ala e.

Nu ai de ce sa iubesti asa un om! Nu te umili inutil, oricum nu o sa te creada. S-ar putea sa considera invers ca cine se scuza se acuza.
Si daca nu exista el, iubeai pe altcineva, deci nu e el panaceul universal, poti iubi si pe altcineva la fel.

Ca daca era el buricul pamantului, inseamna ca daca nu era el, n-ai fi putut iubi pe nimeni altcineva, lucru total fals.

Știu da am trecut prin prea multe alaturi de el și am fost acolo când a avut nevoie de mine și copiii mei nu vreau sa sufere și sunt multe care mă face să mă las umilită

Pai degeaba te lasi umilita ca nu te crede, oricum va pleca!
Daca vrea, sa faca el investigatii, ca daca-l interesa incerca sa afle, nu trebuia tu sa-i arati ca nu ai facut asta.
Ar fi incercat sa se convinga, macar incerca chiar daca nu ii iesea, insa pe el nici nu il intereseaza!
Poate are pe alta si e motiv sa plece, nu stim. Prea usor renunta.

Ar fi incercat pentru ca vroia sa stea cu tine si spera sa vada ca nu esti tu aia.
Ar fi vrut sa afle adevarul.
Copiii tai vor suferi mai tare intr-o familie unde parintii nu se inteleg! Stiai asta? Ca bila neagra la el o ai si o vei avea.

Ai fost tu acolo cand a avut nevoie, dar el uite, nu da doi bani pe ce ai facut pentru el.

El caută în continuare pe diferite site-uri video-uri cu persoane care seamănă cu mine și îmi spune că aș putea fi eu.nu mai pot am obosit nu mi-am dorit decât o familie fericita alaturi de el și copiii nu pot sa zic că a fost primul bărbat în viața mea că aș minți am avut iubiți și înaintea lui și în perioada în care am inceput sa vorbim când el dispărea și apărea în relație am mai fost cu un băiat ...bine aveam 16 ani nu știam ce fac și nici nu am crezut că voi ajunge să îmi fac o familie cu el.El zice că din această cauză nu poate avea încredere în mine pentru că atunci l-am înșelat da noi doi nici măcar nu aveam o relație adevărată.Da de atunci au trecut 10 ani da cred că el chiar nu mă cunoaște cu adevărat. mi-a greșit mult și am trecut peste iar eu acum nu am greșit cu nimic și pierd tot

Nu pierzi nimic, ce pierzi? Un om care nu te merita.
Daca erai tu de vina si pierdeai un om care te respecta, iubeste si avea incredere in tine, si tu te purtai aiurea, atunci da, pierdeai tot.

Cauta site cu persoane care seamana cu tine sa aiba motive sa se ia de tine, nu se intreaba daca esti tu acolo sau nu esti.
Va pleca si aia e. Iti vezi de treaba ta si de copiii tai. Iar daca nu pleaca, zile bune n-ai cu el.
Eu am fost crescut de mama, tatal meu a decedat cand aveam 9 ani si 2 luni, si am trait binemersi cu mama, deci nu e asa mare problema.

Eu nu am avut nici mama nici tata nu ia interesat de mine și nici nu erau împreună am fost crescuta de bunici și nu mi-am dorit niciodată că, copiii mei sa sufere la fel că mine că nu are langa ei ambii parinti

Pai asta nu are nici o legatura, tu ii iubesti si pot sta cu tine si cu un alt eventual partener cu care sa te intelegi si sa va intelegeti toti.
Nu are treaba cu, cum ai fost tu, ca situatiile nu-s comparabile, de tine nu le pasa la ambii parinti.
La copiii tai nu e valabil ca nici mama si nici tata nu le pasa de ei.
Ca iti pasa tie.

Si pana la urma ai si tu dreptul la viata, hai sa fim seriosi, copiii sunt copii, dar si tu contezi.
Cati parinti nu stau impreuna chipurile de dragul copiilor, si copiii sufera ca simt ca parintii nu se inteleg.
Asta cu copiii de multe ori e o masca, real cei ce nu vor sa renunte la partenerii lor care nu-s ok, nu vor din dependenta de ei de fapt.
Ca cine nu se intelege pleaca, sunt sute de milioane care s-au despartit, si copiii au fost bine mersi, a fost mai liniste, ca nu se mai certau parintii intre ei.

Si cum am zis, oricum el pleaca fiind convins ca tu esti aia din film. Sa vedem la cine pleaca, ca alta crede ca e mai buna?
Mai bine isi vedea de familie si sa fiti impreuna si sa fie bine.

O să își de-a el cu seama ce a avut și ce a pierdut da va fi târziu

Ete o sa-si dea seama, il doar in pix, isi gaseste alta si isi vede de viata lui. Ba chiar poate se mai elibereaza de niste obligatii.
Dar vom vedea.
Ca daca ii pasa, nu isi lasa familia, ca nu e bebe prost sa nu isi dea seama.