Nu... trebuie sa fie amandoi majori pentru. a se putea casatori fara acordul parintilor.
funda?
Crede-mă că poate. Mergi la Oficiul de Stare Civilă şi întreabă dacă nu mă crezi .
Inainte iti trebuia acordul parintilor, normal si acum ar trebui, dar sa nu uitam ca in ziua de azi, cu bani mituiesti pe oricine trist dar adevarat totusi cred ca e bine sa ceri sfatul mamei tale iti doresc sa ai parte de o gandire logica si pozitiva o seara buna
Vârsta minimă stabilită de lege pentru căsătorie sau vârsta matrimonială este de 18 ani împliniţi pentru bărbat şi de 16 ani împliniţi pentru femeie. Această vârstă minimă legală a fost stabilită ţinându-se cont de raţiuni de ordin biologic, psihic, moral în vederea asigurării unui consimţământ conştient, liber şi personal al viitorilor soţi.
Nu se poate!
Nici cu acordul parintilor si nici fara!
Pentru a te casatori trebuie sa ai minim 18 ani.
Nu te poti casatori pana la varsta de 18 ani Numai la rromi o sa vezi asta sper ca te-am ajutat
Nu... trebuie neaparat acordul ambilor parinti.in caz ca unul din ei e decedat sau asa ceva...isi da acordul doar cel care exista adica tutorele.
16 ani?!?!?! Sa fim seriosi, la varsta asta nici nu ti-ai inceput viata, O casatorie la 16 ani o sa fie un regret la 18
Nu se poate, fara aprobarea parintilor.Pentru ca inca esti minora si ei raspund de tine,nu baiatul major, care abia a deschis ochii, si se gandeste la o relatie pe o viata.
Ii trebuie' semnatura de la parinti sau parinte/tutore.depinde.daca baiatul are peste 20 se mai pune din anii lui.
Nu deoarece fata nu este majora. daca fata avea si ea 18 ani putea dar asa nu.
NU! Iti trebuie acordul parintilor pentru ca o minora a se casatori cu un major.
anonim_4396 întreabă: