O bratara facuta de tine ar fi cel mai frumos cadou pe care i l-ai putea face.
Personalizeaza o perna, o cana, bratara, doua lantisoare cu initialele voastre..nu-i lua ceva banal, fa-l sa simta ce ceva special venit de la cineva special.Gandeste-te la ceea ce ii place, ce hobbiuri are si imbina-le cu faptul ca sunteti impreuna.
Ceva ce poate purta mereu cu el.O bratara, un lantisor, ceva de genul asta. Poti adauga un cd cu muzica, pe care fi sigura ca-l va asculta des si-si va aminti de tine si cand nu va vedeti...
Un jurnal in care sa pui poze si sa scrii gandurile tale legate de intalnirile si amintirile pe care le aveti impreuna in anul care a trecut.
O intalnnire un pupic si cam atat.ca doar o no sa ramaneti impreuna? eheeee, de la 17 ani pana te mariti vei cunoaste inca multi baieti si el multe fete.ce faci/stai sa cumperi cadouri toata viata? la o saptamana la o luna la un an etc? in dragoste santem noi insine cadouri unul celuilalt.pastram surprizele, la implinirea anilor, la o zi de nume, la casatorii, logodne.nu e chiar usor sa faci dintr-o relatie, o povara pecuniara.
Eu personal am făcut un fel de carte cu ceea ce s-a întâmplat pe parcursul anului cu desene şi chestii, am cumpărat două coliere cu jumătate de inimă care se unesc şi i'am cumpărat şi un mp3. : D Acum depinde şi ce îi place iubitului tău.
Nastya21 întreabă: