| alexsandraabc a întrebat:

Buna!
am si eu o mica intrebare... posibil sa fie cam copilaroasa dar am nevoie de un sfat.
am un prieten de ceva vreme(6 luni) si tin foarte mult la el si el tine la mine...se poarta extraordinar cu mine si simt pentru el ce n-am simtit pentru nimeni si imi dau seama ca este reciproc...
singura chestie care ma cam deranjeaza este ca nu vorbim la telefon...mie nu mi s-a parut ceva in neregula acest lucru pentru ca vorbim pe messenger foarte des..mai mult de jumate de zi...
dar multe din prietenele mele mi au zis ca ar trebui sa vorbim la telefon...ca ce fel de relatie este asta?
voi ce credeti? ar trebui sa discut cu el de asta?
multumesc de ajutor

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca voua va este confortabil sa duceti relatia si fara telefon, atunci e ok. Nu trebuie sa te lasi influentata de parerea sau relatia prietenelor tale, pentru ca acel lucru nu-ti va aduce neaparat placere. Poate ca o sa stati aiurea la telefon si n-o sa stiti despre ce sa voribiti, si decat sa consumati minutele "de dragul prietenelor" nu e mai bine sa faceti cum v-ati obisnuit? Daca tu esti o tipa influentata de parerea prietenelor, atunci e ok, asculta-le daca iti place ce zic ele, si propune-i acest lucru si iubitului tau.
Bafta!

| Mikiee a răspuns:

Vorbitul la telefon. pai e discutabil. depinde de la relatie la relartie si mna. daca tu simti ca ar trebui sa vorbiti si la telefon, adica daca iti doresti asta.atunci ar fi timpul sa discuti cu el. sa ii expui parerea ta, apoi sa o aflii pe a lui si sa cadeti de comun acord. dar trebuie sa ii spui chestiile astea cumva ca sa nu ne simta obligat. asa ca de exemplu intreaba-l "aleatoriu " cum i sar parea daca ati vorbi mai mult /daca ati incepe sa vorbiti la telefon. si in functie de ce zice el poti continua cu discutia. succes si sa va tina :*

| Intrebaricuraspunslogic a răspuns:

Asa suntem si noi.Nu e nimic in neregula.Cand trebuie sa ii comunici ceva poti sa il suni.Nu are rost sa il suni sa vezi ce face dupa inchizi apoi pest 30 de minute la fel.Eram disperata sa il aud sa vorbesc si sa stiu ce face.Dar mi-a explicat la fel si el mie si pana la urma am inteles.Nu ma insala si avem o relatie minunata si asahappy.