Frumoasa poveste...
si foarte calumea fata
parerea mea e ca nu vrea sa cedeze prea usor. din cate povestesti tu... te place si si ei i place ca tu o placi pe ea
Noua fetelor ne place sa fim mai dificile.nu e frumos sa te lasi asa din prima... Mai incearca...surprinde´o cu ceva. du´i o floare s´au daca ti se pare un gest prea exagerat pentru inceput. poti sa o abordezi direct. spune-i tu ca o placi nu prietenul tau. Reactia o sa fie diferita. baftaa!
Adelutza are foarte mare dreptate, dar e bine sa iei in calcul toate posibilitatile... una a fi sa aiba prieten s. a. m. d. bafta nu mai fi timid ca asa se pare
Normal ca imi place de ea, inteleg ca poate nu vrea sa cedeze din prima, un gest ce il apreciez si eu la o fata, de iesit nu prea iese sa o intalnesc pe undeva, prietenul meu nu are nici o legatura cu ea este in afara acestui joc daca s-ar putea numi asa, acum cand o sa mai trebuie pe acolo ce sa ii zic? iar aceleasi lucruri? acum ar fi nevoie si din partea ei un pas cred, doar ca e cam greu de convins
Poti sa ii spui:
"Am fost ieri pe aici si nu te-am vazut"(minti :p)
Ea daca iti raspunde ca de fapt ieri era acolo si nu te-a vazut, o intrebi cum are programul. Dupa ii zici:
"Inseamna ca dupa [ora cand termina ea] putem merge undeva sa bem sucul ala."
Sau te gandesti tu la ceva. Nu ai nevoie de o replica anume sa o de-a gata daca zici ca te place.
Cati ani ai?
Se joaca si asta ar trebui sa faci si tu. cocheteaza, provoac-o si apoi spune-i ca a fost doar o gluma. si fa asta din ce in ce mai intens, incepi cu "ochi ca ai tai zau de-am mai vazut vreodata", ajungand la "tu stii ca esti femeia visurilor mele", mereu zambind, astfel incat sa nu stie ce sa creada.