| ccrriiss a întrebat:

Buna :* am si eu o micuta problema, peste o saptamana este ziua mamei mele... dati-mi si mie va rog idei de cadouri (dar nu sofisticate ca bilete la teatru, iesiri in oras sau bilete la SPA) ca este ocupata cu serviciul si nu are timpbatting eyelashesmersi :*:*...

Răspuns Câştigător
| RedGhost a răspuns:

Buna!

Eu as spune sa fii tu insati, mama ta se v-a simti vinovata ca ai dat banii pe un lucru care nu dureaza vesnic.
Ea se v-a bucura daca ii vei face o felicitare facuta manual si facuta cu TOATA INIMA ta si daca vrei sa ii faci si un buchet cu flori mai bine ar fi sa ii faci tu unu, gen:sa cumperi o hartie creponata, sa scrii pe hartia creponata: "La multi ani cele mai bune mame!" si ii poti lua niste flori din gradina(evident, daca stai la casa) si le poti pune in hartia creponata si pe langa, poti sa culegi niste "balarii" ca si cum ar fi niste ornamente pe buchet...
ii transmit mamei tale multe felicitari si sper ca te-am ajutat!
Bafta! Funda? smug

18 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Ai putea sa cumperi un buchet de flori sai sa ii faci tu un tort. Mama ta se va bucura mai tare de ceva facut de tine decat de alte cadouri scumpe...

| Morena30 a răspuns:

Incearca sa ii iei ceva care sa ii placa.Tu stii mai bine, doar e mama ta.Cel mai frumos cadou pentru ea cred ca ar fi un buchet mare de flori si o zi petrecuta cu familia(de ex:o masa in familie ) Asta e parerea mea pentru ca partea materiala de cele mai multe ori nu conteaza pentru o mamawinking
Sper ca te-am ajutat macar putin big grin

| alexralu34 a răspuns:

Tu ii cunosti gusturile si o sa stii ce sa alegi pentru ea: o esarfa de culoarea ei preferata,un colier,o bratara, un inel, cosmetice,haine(tricouri,rochii, fuste, pantaloni, pantofi sandale dupa gusturile ei la imbracaminte) un parfum,un ceas de mana, dulciuri(ciocalata,o cutie de bomboane etc.)Cea folositor in casa ca un tablou sau un bibelou, o cana care sa se potriveasca, un set intreg de tacamuri, sau un obiect electrocasnic etc.,o carte buna, ceva de infrumusetare cum ar fi cremele, o curea + un buchet din florile ei preferate, sau ca sa reziste mai mult un ghiveci cu flori si felicitare personalizata.Nu conteaza cea ce ii cumperi, conteaza getul si sigur mama va aprecia, doar e mama ta.

| AdeNoid a răspuns:

Ar fi o idee buna sa ii iei : o esarfa, un colier, bratara(bijuterie), parfum, un ghiveci cu niste flori frumoase si o felicitarehappy, un magnet de frigider sau o diploma cu cea mai buna mama, un aparat electrocasnic; daca are nevoie la bucatarie gen:blender, mixer, robot de bucatarie sau placa de par, fier de calcat...
Sau un obiect vestimentar care sti sigur ca i-ar placea.
Sper ca te-am ajutat! Si la multi ani pentru mamica tahappy

| madamadalinuta a răspuns:

Ar fi o idee SA FI TU! nu ii lua tot felul de zarzavaturi dupa care o sa ii para rau ca ai dat bani! ea isi da seama ca o iubesti zi cu zi :*! fa-i o felicitare si da-i un buchet de flori >big grinbig grin

| CautNume a răspuns:

Cred ca cel mai bun e un parfum sau o bluza... sper ca e o sa gasesti ceva

| Silvya18 a răspuns:

Cind vine acasa de la serviciu o ashteptzi cu o masa de sarbatoare si cu un buchet de flori,o felicitare, ceva bijuterii poate, cu ceva ce o sa-i placa. succes :*

| Alexandra101010 a răspuns:

Aii putea sa iei un parfum nuii nevoie ff scump, apoi ceva sacou, maieu elegant sau frumoss depinde cum i place. apoii poti sai iei o trusa de machiaz in forma de inima medie.ASa am luat eu si i-a placut foarte mult toate. Te costa cam in jur de 60-80 de lei. dar merita. un parfum cu 35 sau 35 lei apoi restul vezi tu tongue. happy

| lariiiin a răspuns:

Pai daca ai niste economi ai putea sa ii cumper un buchet de flori frumos si o cutie de ciocolata si pe langa sa faci tu de mana ta o felicitare{desenezi in special pe carton colorat[mamelor in general le plac lucrurile fakute manual, mai ales de copilul lor(eu asa am facut)]}Plsss fuditsaaaa!

| Daienutza99 a răspuns:

Poti sa-i cumperi (sau sa-i faci un buchet de flori) sj sa-i scrii o mica scrisorika din inima...sigur pentru ea va fi de ajuns sa stie ca te gandesti la ea sj ca o iubesti.BAFTA!

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Ai putea sa ii faci ceva manual.ca de ex o felicitare sau un cosulet din acela facut din sapun sau un desen ceva. esti copilul ei si cred ca se va bucura de orice i`ai da in dar

| LoveSelena a răspuns:

Nu trebuie sa ii ei ceva extravagant.Ea se va multumi cu ceva simplu, facut de mana ta.O felicitare si poti sa ii faci cu mana ta chir si un colier cu niste mergele si ata sau elastic.Normal ar fi un buchetde flori si o falicitare

| Andrutzikka a răspuns:

Sall.de ziua mamei mele eu impreuna cu tatal meu i-am luat o orhidee.sau nu stiu.gandestete la ce ii place mamei tale cel mai mult.sau fai o felicitare.va aprecia ff mult...tot ce e facut manual si din suflet, este ff apreciat. fundita?

| little4angel a răspuns:

Cred ca poti sa ii iei un buchet mare de flori drgute, si un set de cosmetice cu aroma ei preferata. Daca te pricepi poti sa-i faci si o felicitare sau un colier :*

| Anisia13 a răspuns:

Buna! Eu zic ca ar trebui sa iei ceva ce stii ca ii place ei.cum ar fi un ghiveci cu florithinking caseta pentru bijuterii,portofel,ceas de mana,geanta(poseta),o rochie, o felicitare pentru cea mai buna mama, bijuterii.hai te pup ai grija ce cadou ii iei mamei talebig grin

| pufoasa a răspuns:

Niste florihappy eu mereu i-am cumparat mamei mele floritongue

| NattaStar a răspuns:

Buna.Deci:Nu conteaza ce ii cumperi, conteaza gestu.Dar eu te-as sfatui sa ii cumperi un buchet de flori si o ciocolata milka in forma de inima! fundita?

| Claud1aSalvatore_6206 a răspuns:

Poti sa ii iei un parfum, o carte ceva daca citeste, un colie pe care sa scrie ''te iubesc'' sau numele ei, se faca la comanda sau se gasesc in magazinele cu bijuterii si nu cred sa coste mult.