Doamne.JAVRA! Nu mai vorbii cu ea.Indeparteaza'te si comporta-te cu indiferenta! Pur si simplu gandeste-te ca tu esti cea mai tare si tu poti face orice.Ea un nimic pe langa tine E o ignoranta proasta si urata! Gaseste-ti alta fata cu care sa stai si impretenestete cu ea.Pe ea ignor'o o sa vezi ca o sa vina ea la tineSi daca nu o sa o faca. iti zic eu ca nu merita prietenia si atentia ta o proasta ca ea! ea iti calca in picioare demnitatea.capul sus esti cea mai tare! sper ca te'am ajutat scumpooo `:* succes!
Pai daca se mai da la tine incearca sa o eviti sau daca insista mai fa si tu pe dura sau spuneo la profesori dar mai bine e sa nu o bagi in seama a si nu e prietena daca da in tine vezi cum faci cu ea BAFTA!
Arata-i ca poti avea alta pritenena cu care te intelegi mai bine... nu o mai baga in seama... poate o sa isi dea seama ca nu te merita si tine minte: prietenia poate fi inteleasa ca o unitate de sentimente, simpatii, idei comune sau mai putin comune, de principii prin care se apropie doua sau mai multe persoaneღ
asculta sfatul meu daca vrei♥ te rog da-mi fundita ☺
♀+♀= prietenie
Daca ai astfel de prieteni nu este bine, tragei una in gura sa nu mai sufere de sefie,
nu te lasa calcata in picioare si spune-i in fata ca sufera de sefie.
inpunate, tu estu tu si nu te lasa mai prejos dect ea
Nu o poti considera prietena, ca s-o poti considera prietena in primul rand ar trebui sa fie respectul reciproc. Din cate vad in situatia asta nu este! Pur si simplu nu o mai baga in seama, las-o sa vada ca a gresit, fii indiferanta cu ea si o sa vezi ca o sa-si dea seama ca a pierdut o prietena.
Poi ar trebui sa nu mai fi pretena' cu ea daca zici ca te face in toate felurile nu e ine si mai ales daca zici ca te si loveste...Prietenele se ajut intre ele si au secrete, dar daca ea se comporta asa cu tine, la un moment dat poate sa te tradeze.
Incearca sa iti faci alte pretene si o sa vezi ca o sa iti meraga mai bine si pretena ta o sa ii para rau si o sa vrea sa te intorci inapoi la ea.
fundita? plz sunt noua si nu prea am.
Cam in aceeasi situatie am fost si eu...dar eu am incheiat prietenia cu acea fata :d. Insa daca tu vrei sa o pastrezi ca prietena spune-i ce face si ca te deranjeaza comportamentul ei. Daca nu va incerca sa se schimbe inseamna ca ei nu ii pasa de prietenia voastra...Cu rabdarea treci si marea. Spune-i ce te deranjeaza si poate se va linisti.
P.S. Cand vorbesti cu ea ai grija sa fii calma si politicoasa ca sa inteleaga si ea mai bine (nu de alta, dar vad ca esti cam suparata-si e normal).
Pai eu sincer de-as fi in locu tau i-as da ignor si i-as zice adio
poti incerca sa discuti cu ea si sa vezi daca merge, dar nu cred, explica-i ce te deranjeaza, daca nu cand te loveste ( chiar te loveste :O?) loveste-o inapoi, cand te jigneste, jigneste-o si tu, stiu ca-i aiurea da nah, pana nu stie si ea cum ii nu-si da seama de ce face, si inca ceva nu iti este prietena, ori isi bate joc, ori ii needucata
mha fratelo ai lasat-o ea sa fie cu gura.dai o bucata sau iesi cu alta, e chiar naspa sa te loveasca dao in pana mea las-o si gasesteti alta
In primul rand nu cred ca iti e prietena daca se comporta asa. Pentru mine totul are o limita in ceea ce priveste prietenia. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii zici ca te supara si te deranjeaza comportamnetul ei si daca nu vrea sa se schimbe sa renunti la aceasta prietenie. Doua prietene ar trebui sa se inteleaga si sa se simta bine una in compania celeilalte nu sa faca precum prietena de care ai povestit tu.