| KidutzuLuvv a întrebat:

Buna sad
Am si eu o problema adica. am pe fiecare minut aud de faza asta si imi aduc aminte mereu
in primul rand va og sa ma ajutati si sa nu ma luati la mistosad
si sper ca veti avea rabdare sa cititisigh
stiu ca nu este o intrebare dar simt nevoia sa ma descarc si nu pot sa zic orisicuisigh
deci
" Mie mi-a placut [si inca imi place] un baiat [x] si tot am luptat sa il fac sa ma placa... intru`un final am reusitsad dar am aflat ca este cu o fata [y] caree imi este colega... si am trecut peste. am ramas prietena cu [x] chiar ff buni prietenihappy pana ce intr-o zi [x] a aflat ca [y] s-a sarutat cu prietenul lui (chestia asta a auzit`o toata scoala) sired ca este adevarat deoarece [y] se da pe langa el si cand e cu el se pierde.si se inroseste bine [x] a trecut si peste asta s a continuat sa fie cu easad pana ce ieri un baiat [z] i`a dat add si i`a zis ca e cu [y] si sa o lase in pace. [x] nu a crezut si i`a cerut nr de tel. dar [z] i`a dat fostul numar de tel a lui [y] si a intrebat [x] asta nu e fostul nr a lui [y]? si face ba da dar am facut schimb cu e de cartele si fosstul meu numar e la ea.deci [z] stie multe despre [y] stie ca face cursuri de dansuri.si merge si el acolo [l-am vazut] sad [z] i`a dat add ieri lui [x] pentru ca ii stie parola lui [y] de la mess si a intrat pe id ei si a vazut la avatar la[x] poza cu Ea si baiatul i`a dat add sa vada daca e cu ea. Fata neaga tot I-a zis lui [z] sa nege si el ca altfel se supara [x] pe ea si ca ii e prieten din copilarie [dar de unde ca ea e cu [z] cu [x] si cu prietenul lui [x] ] si daca e sa afle unul de altul neaga tot sad deci ea ii invarte pe degete
Mie imi pare rau de [x] ca suferacrying chiar tin la el
De ieri de cand a aflat de [z] ma suna [x] intruna si imi da mesajesad Iese pe afara cu mine si sta cu capul pe umarul meu si e tristcrying
Eu nu vreau sa ii zic ca [y] si [z] sunt impreuna pentru ca se supara [y] pe minesad
Dar sunt 100% sigura ca e cu el si cu prietenl lui[x]
va rog ziceti-mi si miesad cum sa il calmez pe [x] ca sa nu`mai fie asa suprt si cum sa il conving ca e cu el?crying
Chiar tin la el si nu vreau sa isi mai bata[y] joc de elsad
Sunt ff trista din cauza astasigh sad
El doar pe mine ma crede si asculta cand e vorba de sfaturisad

spuneti-mi si mie ce sa ii zic? Ce sa ii fac ca sa kreada?straight face
Eu sincer mi-as dori sa fiu impeuna cu el si chiar nu mi-as bate joc de el ca [y] crying! Va rog mult datim`mi si mie niste sfaturicrying
Dau funda si voturisad

Skuzati`mi greselile gramaticale dar erau puncte de suspensiesi m`a pus sa le sterg...si mi s-au sters si din literestraight face

Răspuns Câştigător
| karma15 a răspuns:

O discutie mai mult pentru fete...Andreea crede-ma ca nu e asa de usor cum spui u.Cel mai bun prieten al meu era exact in cazul lui [x] cruia ii placea de [y]. Dupa ce mi-am batut capul mai bine de un an de zile sa-l fac sa deschida ochii ca sa vada cine este [y] si cum il joaca pe degete a dat Domnul intr-un final sa deschida ochii.Ma cam saturasem si eu sa-si tot bata joc de el asa...
PS:[y] mai avea 2 prieteni pe care ii mintea asa si ii juca pe toti 3 pe degete.

Poate daca la-i face pe [x] sa-i vada cu ochii lui impreuna pe [y] si [z] poate ar deschide si el ochii si ar vedea persoana de langa el care ii e mereu aproape nu cea care il face sa sufere... daca nici atunci e...e cam greu

10 răspunsuri:
| Simona a răspuns:

Observ ca iti place tare matematica...(x, y, z)!

Mai bine iti vezi de viata ta!

:*:*:*

Numai bine!

| aniriiiiii a răspuns:

Off...incearca sa ii zici ceva de genul,sa nu mai aiba atata incredere in ea si sa nu se lase influentat de linguselile ei, sa asculte bine toate variantele si care i se pare cea mai credibila pe aceea sa o aleaga. spune`i ca unele zvonuri au un sambure de adevar, daca stii sigur ca y este cu z spune`i pentru ca merita sa stie si sa nu mai sufere.iesi cu el, fi mereu alaturi de el aminteste`i ca dupa nori va rasari si soarele pe strada lui si spune`i sa se uite bine in jurul lui, pentru ca sunt unele persoane care l ar aprecia mai mult decat y si ar fi mult mai fericitwinking

sper sa fi cu el >big grin

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Spune-i lui y ca daca nu ii spune ii spui tu.Si spune-i niste cuvinte siropoase ca sa se gandeasca.

| PinkDea a răspuns:

SPunei la [X] ca ti la el si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine, poate asa se despaete de [y] si nu o sa mai fie suparatwinking

| herbalist a răspuns:

Pai eu zic sa vb amandoi si sa fiti de acord ca fiecare sa renunte la cei cu care sunteti acum si sa fiti impreuna si sigur o sa fie binewinking ps:parerea mea

| мαddยtรรα a răspuns:

straight face...
spune`i...
daca crezi ca [y]` este o prietena nedreapta spune`i lui [y] sa paraseasca pe [z]` ca sa nu`i mai faca rau lui [x]...

| Luci88 a răspuns:

Incearca sa il inseli cu altu...doamne ce fete ...nati mai vcaz baietri? ce dracu ma sunteti asa toante?rolling on the floor

| IonutGosa a răspuns:

Deci nu pot sa suport genu asta de fetephbbbbt
Niste zdrente...
Scuze daca e prietena ta, dar asa e.zi si lu y sa-si deschida ochi...

| aNoNiM_3767 a răspuns:

Nu am inteles nimiclaughing)asta pot sa zic consoleaza.l

ok?!? poti sa dai povestea la doctor love in revistabig grin

| mbdaigual a răspuns:

Deja mi s-au crucit ochii xyz, trei necunoscute pe o varza mare! Nu am priceput nimica! Eu zic sa va calmati toti sa va relaxati si sa fiti seriosi pe bune heheheh sunt altele mai importante pe lumea asta de care ar trebui sa va stresati!