O discutie mai mult pentru fete...Andreea crede-ma ca nu e asa de usor cum spui u.Cel mai bun prieten al meu era exact in cazul lui [x] cruia ii placea de [y]. Dupa ce mi-am batut capul mai bine de un an de zile sa-l fac sa deschida ochii ca sa vada cine este [y] si cum il joaca pe degete a dat Domnul intr-un final sa deschida ochii.Ma cam saturasem si eu sa-si tot bata joc de el asa...
PS:[y] mai avea 2 prieteni pe care ii mintea asa si ii juca pe toti 3 pe degete.
Poate daca la-i face pe [x] sa-i vada cu ochii lui impreuna pe [y] si [z] poate ar deschide si el ochii si ar vedea persoana de langa el care ii e mereu aproape nu cea care il face sa sufere... daca nici atunci e...e cam greu
Observ ca iti place tare matematica...(x, y, z)!
Mai bine iti vezi de viata ta!
:*:*:*
Numai bine!
Off...incearca sa ii zici ceva de genul,sa nu mai aiba atata incredere in ea si sa nu se lase influentat de linguselile ei, sa asculte bine toate variantele si care i se pare cea mai credibila pe aceea sa o aleaga. spune`i ca unele zvonuri au un sambure de adevar, daca stii sigur ca y este cu z spune`i pentru ca merita sa stie si sa nu mai sufere.iesi cu el, fi mereu alaturi de el aminteste`i ca dupa nori va rasari si soarele pe strada lui si spune`i sa se uite bine in jurul lui, pentru ca sunt unele persoane care l ar aprecia mai mult decat y si ar fi mult mai fericit
sper sa fi cu el >
Spune-i lui y ca daca nu ii spune ii spui tu.Si spune-i niste cuvinte siropoase ca sa se gandeasca.
SPunei la [X] ca ti la el si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine, poate asa se despaete de [y] si nu o sa mai fie suparat
Pai eu zic sa vb amandoi si sa fiti de acord ca fiecare sa renunte la cei cu care sunteti acum si sa fiti impreuna si sigur o sa fie bine ps:parerea mea
...
spune`i...
daca crezi ca [y]` este o prietena nedreapta spune`i lui [y] sa paraseasca pe [z]` ca sa nu`i mai faca rau lui [x]...
Incearca sa il inseli cu altu...doamne ce fete ...nati mai vcaz baietri? ce dracu ma sunteti asa toante?
Deci nu pot sa suport genu asta de fete
Niste zdrente...
Scuze daca e prietena ta, dar asa e.zi si lu y sa-si deschida ochi...
Nu am inteles nimic)asta pot sa zic consoleaza.l
ok?!? poti sa dai povestea la doctor love in revista
Deja mi s-au crucit ochii xyz, trei necunoscute pe o varza mare! Nu am priceput nimica! Eu zic sa va calmati toti sa va relaxati si sa fiti seriosi pe bune heheheh sunt altele mai importante pe lumea asta de care ar trebui sa va stresati!