Atunci invită-l la tine și leaga-i ochii cu o funda neagră (înainte de a intra la tine în cameră) iar acolo să fie deja totul pregatit. Apropo tu cîți ani ai, vîrsta în cazul de față nu are importanță fiindcă aveți deja 3 ani de cînd vă întilniți!? și daca vei face asa tot o să-i lași o amprentă în suflețel.
Poți să-i faci o cină romantică lumînari vin roșu si ceva bucate, bucatele lui preferate de fructe sa nu uiți, și încă ceva un cadou ceva simbolic dar să-i și aducă aminte de tine.și de dragostea pe care i-o porți.ideea cu maioul mi-a plăcut.
Atunci invită-l la tine și leaga-i ochii cu o funda neagră (înainte de a intra la tine în cameră) iar acolo să fie deja totul pregatit. Apropo tu cîți ani ai, vîrsta în cazul de față nu are importanță fiindcă aveți deja 3 ani de cînd vă întilniți!? și daca vei face asa tot o să-i lași o amprentă în suflețel.
Poti sa faci ceva personalizat, de exemplu un tricou cu ceva scris pe el, sau papuci de camera ceva. : )))
Am eu o idee! Ce ar fi ca tu sa ii cumperi eu stiu, un tricou cu voi doi sa il personalizezi, si sa te imbraci in el la o melodie sa il iei la dans, ceva al vostru si sa intaleaga ca tricoul, sau ce o fi el, sa fie daruit din inima, probabil va avea o reactie foarte placuta, daca e o persoana sociabila, iar pe langa asta ai putea sa ii iei cv de care sa se folosesca eu stiu, poate ceva mai scup care sa acopere valoarea ar fi foarte fain.