Nimic,tatal tau a facut ce trebuia, in primul rand esti departe de casa si chiar daca e iubitul tau nu poti sti niciodata ce se intampla, asa ca mai bine stai acasa iar daca vrea sa vina el la tine si sa stea cu tine
So fi gandit si tatal tau ca poate face ceva mai important in viata ta decat sa devii sclava prin Italia
Eu sunt in Italia si vad fete ca tine aproape in fiecare zi la stiri, care nu-s prea placute.Cu siguranta, tatal tau, iti vrea doar binele.
Sa te gandesti la ce-i de facut cand vei fi pe picioarele tale. Acum, ca stai in casa parintilor tai, ca manci mancarea lor, esti mai castigata daca asculti de ei.
Stai si puneti cateva intrebari : merita sa faci chestia asta pentru el? el ar face aceeasi lucru pentru tine? Ai 19 ani ai toata viata inainte nu te arunca asa.Eu zic sa mai ai rabdare. Exista posibilitatea sa mergi acolo si dupa catva timp sa va despartiti si tu atunci ce o sa faci? Acuma cat esti acasa la mama si la tata totul e bine si frumos dar cand o sa fi departe de ei si o sa dai de greu nu o sa fie la fel. Ai tai iti vor doar binele! Asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci.
Ce-ai face acolo, in Italia? Prostitutie? Si in Romania sunt destui baieti pentru o noua relatie. Cum te-ai descurca in Italia? Ai munci la negru?
Asculta l. de ce ai atat de mare incredere in iubitul tau? ce o sa faci acolo?
Vrei sa ajungi dama de companie cumva? Stii cate cazuri au fost? Ai dreptate, nu stiu daca va fi si in cazul tau la fel insa nu as risca pe pielea mea.
anonim_4396 întreabă: