anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema.cred ca sunt adoptata.nu seman cu nici un membru din familie si parintii ma cearta mereu din orice mica intamplare si muuulte altele. puteti sa-mi spuneti daca sunt sau nu adoptatasad.

Răspuns Câştigător
| Ilinca a răspuns:

In cazul in care i-ai intrebat si au ocolit raspunsul, s-ar putea sa fie cateva sanse ca intr-adevar sa fi adoptat. Poate niste rude de care esti mai apropiat iti pot da ceva indicii, si daca nu, insista pana cand afli adevarul. In fond si la urma urmei, e dreptul tau sa stii.

10 răspunsuri:
| deya_2793 a răspuns:

Intreaba-ti parinti fie ca nu est sau esti aoptata cu ei ar trebui sa vorbesti despre astabig grinsucces:*

| Peppy a răspuns:

Poate ca esti.De ce nu ii intrebi sincer sau cauta poze de familiethinking Vezi daca apari.

| claudiuflorin a răspuns:

Nu cred ca esti. dar parintii tai nu socializeaza cu tine?! Se cearta ei mereu fiind tu de vina... se cearta din cauza ta.isi rostesc numele tau? nu stiu ce sa cred. vorbeste si tu cu ei si vezi ce se intampla care e adevarul!

| M0nique a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu parintii tai...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noi n-avem de unde sa stim.ii imposibil sa stim noi daca u esti adoptat/awinking

| Spufulette a răspuns:

Noi nu avemd e unde sa stim daca esti adoptata sau nuhappyasta ar trebui sa discuti cu parintii tai,nici eu nu seman cu niciunul dintre parintii mei,adica, am figura lui mama, dar in rest sunt leit cu unchiul meu.Conteaza celulele la formarea ovulului happyai luat gena lor dar nu si trasaturi...cel mai bine intreaba-i ce grupa de sange au si fa un test de ADN... daca ai ca ei esti al lorhappybafta!

| Gorillaz a răspuns:

Aam, nu scrie pe certificatul de nastere care sunt parintii? adica... daca sa ziceam ca te ar fi parasit si te au adoptat acestia, nu se putea schimba certificatul, sa treaca alte nume, nu stiu sigur, banuiesc doar...

| 18missy a răspuns:

I-am intrebat dar au ocolit raspunsul si au adus discutia la alt ceva

| Lightrose a răspuns:

Daca ocolesc raspunsul...fii mai directa si nu-i lasa sa schimbe subiectul

| dubioss a răspuns:

De unde sa stim noi daca esti tu adoptatarolling on the floor?