| alisha a întrebat:

am si eu o problema cu parinti mei...eu in prezent invat in targoviste si eu vreau sa ma mut la bucuresti.pentru ca am o prietena acolo si merge la o agentie de modelling internationala...CUm sa le spun parintilor? nu stiu dca ma vor intelege... ei sunt foarte ocupati.si nu au timp sa mai vorbeasca cu mine. HELP ME big grin

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Te-ai gandit din ce te vei intretine? unde vei locui? la ce liceu vei continua studiile? cine te va apara de abuzurile atat de des intalnite in astfel de agentii? Parintii inteleg foarte bine viata, de aceea se opun.Era altceva daca locuiai in Bucuresti sau daca se mutau si ei.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si eu am o fosta colega de liceu care e actrita/model la hollywood si ma gandeam la fel ca tine... DAR: ce legatura are ca prietena ta merge acolo cu mutarea ta in Bucuresti? Castiga foarte bine din asta si ti-a propus sa te intretina? Sau ti-a promis un aranjament din care te vei putea intretine singura? Nu te-as sfatui sa incerci asta inainte sa termini liceul, poate dupa aia daca mergi in paralel si la o facultate, cu atat mai bine. Daca prietena ta merge doar la niste cursuri ale unei agentii (asa cum as banui mai degraba ), atunci afla ca multe agentii castiga bani frumosi din partea parintilor fetelor dragute, domnisoarele se umfla in pene cu diploma 2-3 luni si apoi o uita intr-un sertar, e o poveste veche. Crede-ma pe cuvant: Bucurestiul are un mod al lui de a strica unii oameni, cel putin cat esti minora e mai sanatos sa ramai cu ai tai.

| ExpertHost a răspuns:

Explica-le ca esti atrasa si ai aptitudini pentru lumea asta, a modelling-ului si ca ai nevoie de ajutorul lor pentru a putea pasi cu dreptul. Stiu ca ideea e sa fugi si sa scapi de gura lor dar, la ei o sa te duci sa ceri bani de scoala, bani de cazare, bani de mancare, bani de toale, bani de mall, bani de benzina s. a. m. d
Daca sunt ocupati, inseamna ca au un business. Daca au un business, inteleg ce inseamna sa ai nevoie de ajutor in demararea unui proiectwinking Depine si cum o spui, ca daca ii dai inainte ca prietena ta e acolo si vrei sa pleci la Buc doar de dragul de a scapa de ei... s-ar putea sa iti zica scurt "nu te duci nicaieri" si ti-au dat interzis.

| TheMihutz a răspuns:

Pleci de acasa fara sa le zici!

| paylla a răspuns:

Buna, pai poti sa incerci sa le explici intr-o seara cand luatzi masa si sunteti toti, sau poti sa vb cu fiecare in parte. succes.