A curvi înseamnă că o persoană necăsătorită are relaţii sexuale cu o altă persoană indiferent dacă este necăsătorită sau nu, sau dacă este prima pentru prima oară sau nu.
Te irită prezenta prietenului tău şi te deranjează că acesta îţi oferă atenţia şi grija lui. Spune-i ce simţi, fii sinceră cu el! Nu încerca să lungeşti o relaţie în care tu nu ai pus deloc suflet. Nu te gândi că o să îl răneşti, gândeşte-te că dacă laşi să treacă timpul şi află mai târziu că îţi place de altcineva, o să sufere şi mai mult!
Pai din moment ce nu l-ai cunoscut de mult timp, nu prea avea cum sa-i placa de tine, adica sa-i placa "cu adevarat"(nu te poti indragosti in 2 zile). Eu zic sa ramai cu prietenul tau, pana la urma nu poti sa te arunci in bratele unui necunoscut, care poate dupa aceea o sa te faca sa suferi. Gandeste-te la sentimentele lui(ale prietenului tau) si pune-te in situatia lui:ti-ar placea ca el sa-ti dea papucii pentru o fata pe care a intalnit-o de 2 ori? Si mai gandeste-te la tot ce ati trait voi impreuna:frumos, urat, este al vostru.Si in plus, dupa cum ziceai, el te place mult.
Si mai gandeste-te si la tine! Nici tu nu te puteai indragosti asa de usor.Totusi cred ca nu prea il placi pe actualul prieten, de vreme ce ti-a sucit mintile un altul.
Uite, aici depinde si de ce simti tu. Daca tu nu mai ai niciun sentiment pentru actualul, spune-i.Dar reflecteaza mult la asta. Poate ca, pana la urma, o sa-ti dai seama ca il placi.
Pai ce ar fi sa ei o pauza de prietenul rau si sa iti pui in ordine gindurile sa vezi de cine iti va fi mai dor de actualul prieten sau de baiatul nou, bafta sper sa faci alegerea cea mai buna
Pei tu te-ai indragostit de altul in timp ce erai cu iubitul tau in relatie eu consider ca e vina ta aici total...asa sunteti toate
Eu zic ca indiferent de decizia care o vei face impune-ti sa nu o regreti dupa. Cel mai bine asa. Apoi, de ce nu incerci sa il cunosti mai bine pe ''tip''? La inceput toate-s bune si frumoase, dupa. Afla-i hobby-urile, de astea dar afla-i si personalitatea si foarte important daca este dispus sa fie cu tine. Doar stii cum pot fi baietii, screwing around. Si cu prietentul tau. eu zic sa mai insisti, sa-i zici din nou sa te lase mai moale. Revin la tip: asigura-te ca il placi si nu e doar un capriciu pe moment, ca vrei sa fii cu el ca vrei tu asa. Sper ca te-am ajutat. Totusi daca si dupa asat baiatu nou ti-a picat cu tronc... vei sti ce sa faci
Ascultă-ţi inima.Ea ce vrea? Dacă ajungi la o decizie după un timp, trebuie să fii cat mai diplomată cu celalalt. Părerea mea.
Nu pari c..va stai calm. Ar trebui sa fii sincera cu prietenul tau chiar daca asta o s-a cam doara, o metoda mai blanda nu stiu. Nici sa il minti ca inca il placi... nu ar fi cinstit nici pentru tine nici pentru el. Daca tie iti place de baiatul ala ...asculta-ti inima si fa ce crezi tu ca e mai bine