In ziua de azi oamenii in general nu mai sunt demni de incredere, traim vremuri de confuzie si instabilitate. Te inteleg, stiu ca ti-e greu cand vezi ignoranta ei, dar incearca in viata sa oferi prietenie si sprijin fara sa astepti ceva in schimb si iti promit ca o sa ai o gramada de prieteni care pretuiesc asemenea atitudine.
Buna ziua, nu stiu ca exista vreo lege care permite ca prietene sa fiti numai doua. De ce nu poti si tu sa te imprietenesti cu cealalta fata? Poate atitudinea ta, de persoana tradata, o face pe fosta ta prietena sa se indeparteze de tine. Incearca sa te aproo de amndoua. Oricum nu vei avea nimic de pierdut. Si poate vei castiga o prietena in plus. Pa
Daca e asa cum spui nu mai are rost sa-ti pierzi vremea. Cauta sa legi noi prietenii. Sunt sigura ca la tine la scoala sunt o multime de fete care ar vrea sa-ti fie prietene. Si inca ceva mai am sa-ti spun. Persoana de care vorbesti nu este demna sa se numesca prietena ta. O prietena adevarata nu se comporta asa. Si crede-ma de prieteni ca si ea nimeni nu are nevoie. Capul sus. Pa
Am trecut si eu prin acelasi lucru, iti spun ce am facut eu.Am incercat sa ma imprietenesc si cu cealalta fata, sa vad poate va fi mai bine... dar din pacate nu a mers, pur si simplu nu ne acceptam una pe cealalta, asa ca eu mi-am facut alti prieteni iar cu ea discut foarte putin.Regret ca s-a intamplat asa, dar cateodata prieteniile nu mai merg, nu se mai leaga, mi-e mi-a fost greu la inceput, dar cu timpul vei uita si va fi bine.Crede-ma! Sper sa-ti fiu de ajutor, daca vrei mai anunta-ma cum au decurs lucrurile, in domeniul acesta chiar te pot ajuta! :*
Si nu uita sa zambesti in fiecare zi!
Problema este ca fosta mea prietena nu prea mai vrea sa aiba de-a face cu mine... vorbeste cu mine esentialul, teme, scoala, dar nimic nu mai e cum a fost inainte.