Nu este sanatos ca ambii soti /pareneri de cuplu sa lucreze in acelasi loc.
Colegi invidiosi sunt peste tot, care sunt in stare sa lanseze tot felul de barfe, pentru a destrama cuplul.
Eu am intalnit mai multe asemenea situatii, dar fiecare s-a ales cu scandaluri, chiar si daca barfele au fost nefondate.
In subconstientul multor femei este prezent "dracusorul" invidiei, care le indeamna sa acapareze barbatii din cuplurile reusite.
Ele cred ca, cu celalalt va fi mai bine sau doar merg pe principiul "sa moara capra vecinei".
Iar barbatii sunt usor de convins de o femeie insistenta...
Asta cu "convinsul" merge doar cu persoane de o anumita factura, nu cu oameni seriosi. Iar cine pune pret pe relatia lui, nu intra in astfel de jocuri.
De fapt e irelevant daca perechea lui lucreaza in acelasi loc cu el sau altundeva.
Din pacate, am vazut mai multe asemenea cazuri, cu destramari "reusite".
Te asigur ca noile "cupluri" nu rezista, pentru ca lipseste increderea.
Ori nu rezista, ori nu sunt relatii sanatoase.
Sincer vorbind, cei parasiti o duc mai bine fara elementul toxic in viata lor.
De cand e Omenirea, de atunci functioneaza astfel lucrurile.
Mai mult- sau mai putin "pe fata" (in functie de codurile etice in vigoare).
Are pe alta, cel mai bine ar fi sa te desparti de el, e un bou si un imbecil, sunteti casatoriti?
Are pe cineva acolo, de aia.
De fapt ti-a spus o parte din adevar: "s-ar lovi de fete", ai avea motive de gelozie
Fa-i o surpriza si viziteaza-l la munca intr-o zi. Vezi cum reactioneaza. Asa vei avea raspunsul la framantarile tale.
Desi in general nu e recomandat sa lucrezi in acelasi loc cu sotul/iubita, reactia lui e cam puternica. De investigat.
Unei persoane cu conștiința curata, nu i-ar trece prin cap sa inventeze asemenea baliverne, chipurile, destinate protecției psihice ale iubitei.
Dacă as lucra printr fete, oricât de faine și sexy ar fi, tocmai sa demonstrez soției cât o prețuiesc, as prefera sa-mi fie alături, dacă prin absurd am putea condivide același job.
Sunt 100% sigur ca prezența iubitei, chiar dacă tipul poate nu e legat emoțional de vreuna, i-ar strica lui imaginea, nu ar mai părea disponibil, și nici liber eventual să-și exprime unele admirații sau sa flirteze cand și cu cine dorește. Nu am dubii, și-mi asum toate cele spuse mai sus.
Fii precauta și deschide ochii, gândește bine înainte sa pleci în viata cu asemenea tip, ar fi o călătorie în mod inevitabil destinata eșecului.
Cheers
Eu tot am văzut în celelalte răspunsuri că este recomandat să nu lucrați împreună, culmea eu care cunosc cupluri de lucreză în același loc și nu pun botul la ce bârfe sunt. Poate pe viitor își va da seama că tu nu ești o fire geloasă și veți lucra împreună. Dacă nu, înseamnă că e problemă de neîncredere, ceea ce este cam grav.
La unele locuri de muncă sănt plini de "oamenii" invidioși bolnavi! dușmănoși pe relațile și cuplurile care sănt împreună, și au o relație, căsnicie! Iar la acei "oamenii" nu le va convine niciodată să vă vadă împreună și ca munciți împreună, și se vor băga în relația voastră și viața voastră!
O să vă distrugă relația și căsnicia acei "oamenii" dușmănoși pe voi doi! Vor scoate neadevăruri în numele vostru și vor scoate minciuni la persona voastră să vă despărțiți! Există astfel de "oamenii" bolnavi! care au ură și dușmănie pe relațile, căsniciile oameniilor! și nu vor suporta săi vadă împreună într-o relație, să muncescă! împreună la același loc de muncă!